TV
2021. gada 8. marts, 08:45

FOTO: sākusies košā TV šova "Balss maskā" jaunā sezona, kā pirmo izbalso Zilo Pūķi

Jauns.lv

Svētdien, 7. martā, kanālā TV3 un televīzijā "Go3" pirmizrādi piedzīvoja muzikālā TV šova "Balss maskā" otrā sezona.

Šova pirmajā raidījumā uz skatuves pirmos pavedienus atklāja sešas košas un neparastas maskas – Spēkavīrs, Zilais Pūķis, Saules Meita, Baltais Vilks, Sēne un Siļķe Kažokā. Kā pirmo detektīvi detektīvi atmaskoja Zilo Pūķi, zem kura maskas slēpās žurnāliste Una Ulme.

Ieskats TV šova "Balss maskā" otrās sezonas pirmajā raidījumā

Ieskats TV šova "Balss maskā" otrās sezonas pirmajā raidījumā.

gallery icon
59

Šova “Balss maskā” otrās sezonas pirmajā raidījumā kā pirmo detektīvi atmaskoja mīlīgo un ņipro Zilo Pūķi no pasaku valstības, zem kura maskas slēpās žurnāliste Una Ulme. Zilais Pūķis skatītājus pārsteidza ar izjusto Kailijas Minogas dziesmas “In Your Eyes” izpildījumu. Detektīvi minēja, ka zem maskas varētu būt grupas “Prāta vētra” menedžere Aija Auškāpa, psiholoģe Aina Poiša vai Inga Bērziņa, mūziķe Maija Sējāne, TV personība Kristīne Virsnīte vai kāda no pašmāju influencerēm – Beta Beidz, Sindija Bokāne vai Katrīna Sauliete.

Detektīve Samanta Tīna neslēpa pārsteigumu, zem maskas ieraugot Unu: “Ak šausmas, es esmu šokā! Mīļās Latvijas dāmas, kundzes un jaunkundzes, lūdzu, paskatieties uz Unu Ulmi – viņa izskatās kā 18 gadus jauna meitene, tādēļ arī mūsu minējumi bija par jaunām meitenēm!”

Detektīvu komplimenti nemaz nemulsināja Unu:  “Skaistumam nav gadu. “Kad jūs uzsākāt šo jauno meiteņu minēšanu, es sapratu, ka man ar seksuālo enerģiju viss vēl ir kārtībā!”

Unai dalība šovā ir bijis īsts izaicinājums: “Samanta ieraudzīja to uztraukumu, man bija mandrāža. Es esmu publisks cilvēks, bet uz skatuves es nejūtos kā savā lauciņā. Man šī bija totāla kāpšana ārā no komforta zonas. Pēdējo reizi es biju dziedājusi pamatskolas korī, tādēļ man nācās  arī šīs iemaņas apgūt un man iepatīkās, un es dzirdēju, ka man ir balss un ka tā skan, lai arī cik kritiski detektīvi izsakās, jūs nezināt, kā tā skanēja pirms tam!”

TV šova "Balss maskā" otrās sezonas dalībnieki

TV šova "Balss maskā" otrās sezonas dalībnieki.

gallery icon
48

Jau nākamsvētdien, 14. martā, pulksten 20 skaties raidījuma “Balss maskā” otro epizodi kanālā TV3 un nākamās paaudzes televīzijā Go3 un uzzini pirmos pavedienus par sešām jaunām maskām - Fēniksu, Ciklopu, Planētu, Taureni, Zebru un Lūsi.