Dveins Džonsons izmēģinājis tautas medicīnu un pirmo reizi uzlicis bankas
Dveins Džonsons jeb The Rock pēc banku procedūras.
Slavenības
2021. gada 8. marts, 09:11

Dveins Džonsons izmēģinājis tautas medicīnu un pirmo reizi uzlicis bankas

Jauns.lv

Franšīzes "Ātrs un bez žēlastības" zvaigzne Dveins Džonsons pārsteidzis sabiedrību, izvēloties tautas medicīnu: aktierim pirmo reizi mūžā uz muguras uzliktas bankas. Viņam šī bija jauna un nepazīstama metode, kas sola uzturēt ķermeni veselīgu.

Dveins Džonsons savā “Instagram” kontā publiskojis fotogrāfiju, kurā viņam uz muguras redzami sarkani nospiedumi pēc banku likšanas procedūras. Attēlam aktieris iepozējis, ietinies baltā dvielī.

“Pirmo reizi uzliku bankas. Izskatās briesmīgāk, nekā ir pēc sajūtām. Kopumā man procedūra patika,” pie fotogrāfijas paskaidrojis 48 gadus vecais spēkavīrs.

Savu interesi par bankām Dveins skaidro ar nemitīgiem jaunu metožu meklējumiem, kas palīdzētu uzturēt viņa ķermeni veselīgu. Fani, kas neko nav dzirdējuši par bankām, šausminās: “O, velns parāvis, tas ir neprāts!” Savukārt kāds no aktiera “Instagram” sekotājiem paironizējis un viņa muguru salīdzinājis ar “peperoni picu”.

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

Šo procedūru ir grūti nosaukt par medicīnisku, portālam “360” pastāstījis ārsts-neirologs Vitālijs Klipenšteins, lai gan austrumu bloka valstīs pirms 30 un vairāk gadiem šī metode bija visnotaļ iecienīta. Viņš paskaidrojis, ka ar šīs metodes palīdzību uz ādas virsējā slāņa veidojas hematomas jeb zilumi.

Pēc viņa teiktā, esot pētījumi, kuros pierādīts, ka banku procedūras nav efektīvas un rada nevajadzīgus asinsizplūdumus.

Dveins Džonsons dzīvē un uz ekrāna

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna.

gallery icon

Teorētiski bankām vajadzētu mazināt iekaisumu, un dažās situācijās tās patiešām sniedz pozitīvu fizisku ietekmi. Bankas, piemēram, spēj mazināt muskuļu sāpes. Taču šai procedūrai esot ļoti spēcīgs placebo efekts.

Ārsts pieņem, ka akūtu respiratoru vīrusa infekciju gadījumos, kas parasti paši par sevi mazinās trīs līdz piecu dienu laikā, bankas esot labs veids, kā sevi šajā laikā nodarbināt, radot šķietamību, ka notiek ārstēšana.

Turklāt procedūrai esot negatīvs efekts, jo tā tomēr traumē audus, radot šos sarkanos asinsizplūdumus uz ādas.