foto: Publicitātes
Top pašmāju seriāla bērniem "Emī un Rū" jaunā sezona
TV
2021. gada 3. marts, 14:44

Top pašmāju seriāla bērniem "Emī un Rū" jaunā sezona

Jauns.lv

Sadarbojoties "Tet studio" un "Tuta media", pašlaik top bērnu jau iemīļotā detektīvseriāla "Emī un Rū" otrā sezona.

Jaunās sērijas, līdzīgi kā iepriekšējā seriāla sezona, solās būt aizraujošiem piedzīvojumiem bagātas. Mazie skatītāji no 18. marta savos ekrānos varēs sekot līdzi dažādiem mīklainiem notikumiem un galveno varoņu Emī un Rū pasaules glābšanas uzdevumiem.

Seriāla "Emī un Rū" otrās sezonas filmēšana

Kadri no seriāla "Emī un Rū" otrās sezonas filmēšanas.

gallery icon

Jau pagājušajā sezonā neparastie un noslēpumainie detektīvseriālā atainotie piedzīvojumi guva lielu skatītāju atsaucību, tāpēc tā režisores Marta Selecka un Andra Doršs turpina pārsteigt un izglītot pirmsskolas un sākumskolas bērnus.

“Jau kopš pagājušā gada īpašu vērību veltām jaunākajiem skatītājiem, viņiem radot arvien jaunus un interesantus piedzīvojumus,” saka "Tet" izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda. “Saturs bērniem vienmēr ir bijis viens no skatītākajiem, tādēļ īpaši priecājamies, ka novērtē tieši Latvijā radīto piedāvājumu, un “Emī un Rū” var atgriezties ar jaunu sezonu.”

“Ir prieks, ka augstvērtīgs vietējais saturs tiek novērtēts un kļūst arvien pieprasītāks. Visa seriāla veidotāju komanda esam gandarīti, ka ar entuziasmu varam turpināt iesākto un veidot aizraujošu, izglītojošu un sirsnīgu seriālu mūsu jaunākajiem skatītājiem,” stāsta seriāla režisore Marta Selecka.

Jaunajā sezonā piedzīvojumus turpinās divi draugi – Emīlija Čimpiņa jeb Emī, kuru atveido teātra trupas “Kvadrifrons” aktrise Ance Strazda, un Rūdis Rimpiņš jeb Rū, kura tēlā iejūtas Leļļu teātra aktieris Rihards Zelezņevs. Ar viņiem kopā darbosies digitālais tēls Pasaules Labklājības Uzturēšanas Ierīce jeb PaLaUzIs, kura balsi ierunājis Gatis Gāga, un Bartolomejs, kura tēlā iejūtas Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jurģis Spulenieks. Dažādās epizodēs piedalīsies arī Sētniece, Ekstrasense, meitenīte Marija, kaķis Vējiņš un citi palīgi, kā arī jaunais tēls Salauzis. Vai arī tas ir tas pats PaLaUzIs?

Emī un Rū kā slepenie aģenti turpinās darboties “Čimpiņ Rimpiņ aģentūras” atbildīgajos uzdevumos, un viņu palīgs PaLaUzIs palīdzēs tos atrisināt. Jau pagājušajā sezonā šur tur pavīdēja dīvainā burtu kombinācija D.A.R.I.L. Šajā sezonā tā rēgosies Emī un Rū acu priekšā teju uz katra soļa. Lielākais jautājums – vai tam ir kāda saistība ar Sētnieci, Bartolomeju, Palauzi vai varbūt vēl kādu citu? Sezonas laikā varoņi ne tikai uzzinās burtu atšifrējumu, bet arī atklās, vai tas saistīts ar visiem dīvainajiem notikumiem, ko piedzīvojuši, kopš kļuvuši par Čimpiņ-Rimpiņ aģentiem. Būs arī notikumi ar bīstamām vielām, laika pagriešanas ierīci, trauksmainām vētrām, pazudušiem suņiem un gleznām.

Jaunajiem piedzīvojumiem seriāla “Emī un Rū” 2. sezonā ļaujies jau no 18. marta "Shortcut Films", kas pieejams arī "Helio iTV".