Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8
Slavenības
2021. gada 24. februāris, 05:32

Megana un Harijs pirmo reizi parādās sabiedrībai pēc paziņojuma par gaidāmo ģimenes pieaugumu

Jauns.lv

Hercogiene Megana (39) un princis Harijs (36) pēc ilgāka klusuma perioda atkal sazinājušies ar saviem faniem. Video saziņas laikā Saseksas hercogiene vairs neslēpa savu grūtnieces vēderiņu.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Princis Harijs un Megana Mārkla aizvadītajā nedēļā paziņoja galīgo lēmumu par atteikšanos no karalisko pienākumu pildīšanas, savukārt 14. februārī – Valentīndienā – atklāja visai pasaulei, ka gatavojas otro reizi kļūt par vecākiem. Pēc šī paziņojuma daudzi karaliskās ģimenes fani atcerējās, ka pēdējā laikā hercogiene allaž bija slēpusi savu figūru, izvairoties parādīt vēderu.

Bijusī amerikāņu aktrise tiešsaistes video bija redzama vasarīgā modes nama “Oscar de la Renta” A silueta kleitā ar citronu apdruku. Megana izskatījās burvīgi, bet minimāli lietotā sejas dekoratīvā kosmētika tikai pasvītroja viņas dabisko skaistumu. Hercogi šo video ierakstījuši, atzīmējot sava podkāsta “Archwell Audio” iznākšanu. Aizvadītā gada nogalē viņi pavēstīja par noslēgto līgumu ar straumēšanas vietni “Spotify”.

Video uzņemts pāra ģimenes mājās Montesito, Kalifornijā. Princeses Diānas jaunākais dēls un viņa dzīvesbiedre paziņoja, ka sarunas viņu podkāstā “iedvesmošot, metīšot izaicinājumus un pamācīšot”. “Mēs radījām “Archwell Audio”, lai dotu iespēju izzināt cilvēku stāstus un dzirdētu balsis, kuras agrāk nebija dzirdamas,” precizējusi Megana.

Harijs atbalstīja sievu. Viņš solīja podkāstā pastāstīt patiesi spilgtus un aizraujošus stāstus, par kuriem agrāk noklusēts. Dzīvesbiedri izskatījās harmoniski un radīja iespaidu, ka ir ļoti apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Jau 7. martā ēterā nonāks Meganas un Harija skandalozā intervija, ko viņi snieguši Oprai Vinfrijai. Britu karaliskā ģimene ļoti pārdzīvo par to, kas tiks atklāts sarunā. Sabiedrības kuluāros gaidāmo interviju pat salīdzina ar princeses Diānas atklāto sarunu ar Martinu Bašīru, kurā pirmo reizi publiski atzinās vīra neuzticībā.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Nule kā kļuvis zināms, ka tajā pašā dienā, tikai dažas stundas pirms Saseksu intervijas, karaliene ar ģimeni uzstāsies britu televīzijā. Viņas Majestāte, princis Čārlzs ar sievu, kā arī Kembridžas hercogi teiks runu par godu Sadraudzības dienai.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27
Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram