foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Tā ir karma!" - Magones bērna tēvs Ventis Vītols turpina skandalēties ar šovu zvaigzni
Ventis Vītols.
Trakā pasaule
2021. gada 26. februāris, 05:57

"Tā ir karma!" - Magones bērna tēvs Ventis Vītols turpina skandalēties ar šovu zvaigzni

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Lai viņa tagad nečīkst, viņa mats matā to pašu izdarīja ar mani!” žurnālam "Kas Jauns" teic Ventis Vītols, izstāstot ne visai glaimojošus faktus par sava bērna māti Magoni Šutovieni.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ventis un Magone 2013. gadā šovā "Saimnieks meklē sievu".

Ventis ar Magoni iepazinās pirms nepilniem desmit gadiem TV šovā "Saimnieks meklē sievu 2". Viņu starpā izveidojās attiecības, kurām gan nebija lemts ilgs mūžs, taču to rezultāts bija kopīgs bērns. Kopš tā laika Venta un Magones attiecības ir, maigi sakot, saspīlētas, Ventim nav iespēju satikt savu dēlu Raimondu Saulgaiti, kas dzīvo pie mātes, bet tagad, žurnālā "Kas Jauns" uzzinot, kādas nedienas Magonei Šutovienei ir ar tiesvedību, Ventis smej, ka tā ir karma – Magone pati nonākusi situācijā, kādā vēl tik nesen iegrūdusi Venti.

Ko sēsi, to pļausi!

Ventis pats sazinājās ar "Kas Jauns", lai izstāstītu, ka Magone, viņaprāt, “saņēmusi pēc nopelniem”. Runa ir par nesen notikušo Vidzemes apgabala tiesas spriedumu, kurā apmierināta Magones vecākā bērna Roberta tēva Oskara Brica prasība par uzturlīdzekļu piedziņu no Magones. Viņa žurnālam "Kas Jauns" pauda, ka turīgākam vīrietim pieprasīt līdzekļus no nabagākas ģimenes ir kauna lieta, uzsverot, ka viņas aprūpē ir trīs mazgadīgi bērni, bet pati atrodas bērnu kopšanas atvaļinājumā, tāpēc piespriestie alimenti 150 eiro būs jāatņem šiem bērniem, kuri jau tā nav lutināti. Vēl Magone bija neizpratnē par tiesas izpildītāju nekaunīgo rīcību, ka viņa tika pasludināta par alimentu nemaksātāju jau nedēļu pēc sprieduma pasludināšanas.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
41

“Velti Magone žēlojas, ka pret viņu netaisnīgi izrīkojās,” iesāk Ventis Vītols, stāstot, kā 2017. gadā sieviete izrīkojusies pret viņu. “Magone iesniedza tiesā prasību pret mani, cenšoties piedzīt alimentus. Es toreiz biju bezdarbnieks, ne bez Magones palīdzības zaudēju darbu Norvēģijā, jo viņa sūdzējās par mani darba inspekcijā. Vienīgie iztikas līdzekļi man tad bija minimālais bezdarbnieka pabalsts 300 eiro. Taču tas nebija šķērslis Magonei celt prasību tiesā pret mani un pieprasīt 150 eiro. Tiesa pirmajā instancē viņas prasību apmierināja, neņemot vērā, ka man bez viņas bērna ir vēl divi bērni.

Man, kuram par 300 eiro bezdarbnieku pabalstu jāuztur divi bērni, piesprieda maksāt 150 eiro sievietei, kurai tobrīd bija krietni, krietni lielāki ienākumi!

Toreiz tiesas procesa laikā kļuva zināms, ka viņa Anglijā par mūsu abu bērnu saņem vairāk nekā tūkstoš eiro lielu pabalstu, kā vientuļā māmiņa saņem ne mazāku pabalstu par vecāko dēlu, kā arī saņem dekrēta pabalstu, taču tik un tā viņai netrūka nekaunības pieprasīt alimentus no cilvēka, kurš palicis bez darba!” sašutis stāsta Ventis.

foto: no privātā arhīva
Ventis šobrīd dzīvo Kandavas pusē un ir veiksmīgs makšķernieks.

Arī Ventim tiesas lēmums stājies spēkā nekavējoties, un viņam kopā ar uzturlīdzekļiem un tiesas izdevumiem bijis jāsamaksā ap 700 eiro. “Protams, man tādas naudas nebija! Magone jau otrajā dienā prasīja, kad atdošu naudu, atbildēju, ka vienīgā iespēja man to darīt ir pa daļām. Taču viņa šādu piedāvājumu noraidīja,” stāsta Vītols, kas toreiz arī nonāca tiesas izpildītāju nagos: “Jau divas nedēļas pēc tiesas sēdes saņēmu vēstuli no tiesas izpildītāja, ka esmu kļuvis par parādnieku! Man arestēja visus kontus, iekūlos pamatīgās problēmās.”

foto: no privātā arhīva
Ventis Vītols 2014. gadā atjaunoja attiecības ar toreiz pusotru gadu vecā dēlēna Jura mammu Maritu, ar kuru izšķīrās tikai neilgi pirms dalības šovā "Saimnieks meklē sievu".

Regulāri sūdzas policijai

“Redz, kā tagad sanāk – Magone dabūja atpakaļ pilnīgi to pašu, ko izdarīja man. Viņai gan piesprieda alimentus maksāt turīgākam cilvēkam, gan uz tiesu izpildītājiem uzrāvās,” nosaka Ventis, piebilstot, ka toreiz viņš iesniedzis apelāciju un nākamā tiesas instance jau lēmusi Ventim par labu, noraidot Magones prasības.

Taču ar to problēmas ar Magoni vīrietim nav atrisinājušās. Viņam joprojām liegta iespēja normāli satikties ar savu dēlu. “Lai arī pēc tiesas sprieduma man tas ir atļauts, viņa šo spriedumu nav pildījusi ne reizes. Es pie sava bērna līdz šim neesmu pielaists, tajā pašā laikā viņa visiem stāsta, ka es pats nemaz negribu satikties ar dēlu! Kādas muļķības! Un ar to viņai vēl nav miera, viņa regulāri raksta iesniegumus policijai par mani. Aizvadītā gada martā bija kārtējā tiesa, kurā viņa mani bija iesūdzējusi, ka es it kā esmu vardarbīgi izturējies pret bērnu, pret viņu un viņas vīru, kuru esmu draudējis izmest pa logu. Zvanīju uz tiesu, prasīju, kurā vietā un kad kaut kas tāds esot noticis. Izrādās, ka esot bijis pie viņiem mājās Gulbenē! Bet es tur savu mūžu kāju neesmu pat spēris! Protams, ka šo tiesu es vinnēju,” atklāj Ventis Vītols, atzīstot, ka aizvadītā gada laikā Magone par viņu rakstījusi vismaz sešus iesniegums.

“Gan uz Kandavu bija jābrauc rakstīt paskaidrojumus, gan uz Tukumu, gan no Liepājas un Gulbenes policijas atnāca prasības. Viņa mierā neliekas, izdomājot visādās muļķības un melus par mani. Kopš 2013. gada, kad esam pazīstami, aizvadītie Ziemassvētki bija pirmie pa visu šo laiku, kad no viņas nebija nevienas sūdzības par mani! Tā ka lai viņa tagad nečīkst, cik pret viņu negodīgi izturas. Viņa mats matā to pašu izdarīja ar mani!” nosaka Ventis.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!