foto: Jam Press/@brandencondy / Splash/ Vida Press
Bērnībā viņš bija bezpajumtnieks, tagad - miljonārs. 25 gadus veca amerikāņa stāsts par ceļu uz naudu
Kādreiz viņš tīrija svešas jahtas, tagad kāds to izdara viņa vietā.
Trakā pasaule
2021. gada 17. februāris, 13:43

Bērnībā viņš bija bezpajumtnieks, tagad - miljonārs. 25 gadus veca amerikāņa stāsts par ceļu uz naudu

Jauns.lv

25 gadus vecais miljonārs no ASV ar savu dzīvesstāstu ieinteresējis daudzus - šobrīd turīgais vīrietis, kurš nepazīst trūkumu, bērnībā dzīvoja uz ielas, vēstī ārvalstu mediji.

Brandens Kondijs, kurš bērnībā bija bez pajumtes, divu gadu laikā no bārmeņa kļuva par miljonāru, un tik strauju izrāvienu viņam izdevās panākt, jo viņam izdevās attīstīt veiksmīgu uzņēmējdarbību. 

Kādreiz bezpajumtnieks, tagad miljonārs. 25 gadus vecā Brendana šikā dzīve

25 gadus vecais miljonārs no Austrālijas ar savu dzīvesstāstu ieinteresējis daudzus - šobrīd turīgais vīrietis, kurš nepazīst trūkumu, bērnībā dzīvoja ...

gallery icon
33

Kondija bērnība bija smaga, jo māte, kura viņu audzināja vienu, pēkšņi zaudēja darbu un pēcāk arī māju - no tās bijis jāizvācas 12 stundu laikā pēc paziņojuma saņemšanas.

Māte ar dēlu pārtika no draugu palīdzīgās rokas, reizēm pārnakšņojot pie viņiem uz dīvāna, tomēr netrūka arī nakšu, kad bija jāguļ ārā.

Arī pirms nonākšanas uz ielas bērnība bija sarežģīta, jo mamma strādāja garas stundas, lai varētu bērniem nodrošināt maizi. "Viņa tik ļoti centās un ļoti mūs mīlēja, bet tolaik viss bija sarežģītāk. Kad mūsu mamma zaudēja darbu, mūs palūdza 12 stundu laikā izvākties no mājas, un mums nācās gulēt uz ielas," viņš stāsta.

Jaunais vīrietis arī atklāj, ka šobrīd viņa degviela ir sajūta, ka viņš vairs nekad negrib justies kā tolaik un atkal būt šādā situācijā. "Es biju nobijies un apmaldījies," savas sajūtas bērnībā raksturo Kondijs, kurš uzskata, ka tieši grūtības ieaudzināja viņā darba tikumu.

Lai sniegtu finansiālu atspaidu savai ģimenei, puisis 16 gados sāka strādāt par traukumu mazgātāju, bet 21 gada vecumā viņš jau bija uzdienējies par bagātu un slavenu cilvēku jahtu apkopēju. Tur redzētais atstāja spēcīgu iespaidu uz Kondiju, tāpēc viņš iekšēji apņēmās, ka grib dzīvot līdzīgi.

Un viņam tas izdevās. Šobrīd 25 gadus vecais vīrietis ir miljonārs, viņam pieder "Lamborghini" automašīna un mugurā viņš velk dizaineru drēbes. Neizpaliek arī krāšņi ceļojumi. To visu viņš esot sasniedzis, izveidojot mārketinga kompāniju, kas specializējās darbam "Instagram" platformā.

Viņa firmas darbības pamatā ir "Instagram" sekotāju audzēšana, izmantojot influencerus. "Kad es biju jaunāks,  es sakrāju naudu, lai sāktu audzēt savu "Instagram"," viņš atklāj.

Jaunietis kādā grāmatā esot izlasījis ieteikumu kļūt pamanāmam un pazīstamam, un viņš to nolēma darīt tieši šajā platformā. "Es arī sekoju vairākiem uzņēmējiem, kuri dzīvoja tādu dzīvi, pēc kādas ilgojos es, tāpēc es viņus uzrunāju, lai vaicātu, kā es varu to sasniegt," viņš atklāj.

Šādā veidā jaunieša ceļi krustojās ar viņa tagadējiem biznesa partneriem. Es sāku sarakstīties ar kādu puisi no Arizonas, kurš jau vadīja veiksmīgu "Instagram" mārketinga uzņēmumu. Pagāja ne vairāk, ne mazāk kā divi gadi un Kondijs iecerēto ir sasniedzis - tagad viņš esot miljonārs, un ik mēnesi bagātībai klāt nāk 25 000 dolāru.

Viņš gan esot apņēmies nekad neaizmirst savu izcelsmes stāstu. "Daudzi tikai tiecas pēc naudas un slavas. Ja viņi izgāžas, ģimenei nākas viņus glābt," viņš saka un uzsver, ka ir cits gadījums.

Viņa galvenais padoms citiem, kas lūko pēc bagātības, ir labs sociālo kontaktu tīkls, jo pazīšanās ir ļoti svarīga. Vienlaikus viņš atzīst, ka savu artavu devusi arī literatūra, kas veltīta bagātības noslēpumu atklāšanai.

Kondijs, protams, aizvien ir pateicīgs savai ģimenei un šobrīd pērk mammai māju. "Viņa to ir pelnījusi. Es esmu ļoti pateicīgs mammai," viņš saka.