Slavenības
2021. gada 17. februāris, 15:25

"Nevienam nav tāds ķermenis" - Kendala Dženere pārcenšas ar fotošopu

Jauns.lv

Vai Kendala Dženere pastrādājusi ar fotošopu, lai bildē izskatītos kā lelle Bārbija? Modeli vaino pikanta attēla pārliekā uzlabošanā, jo “nevienam nav tādas ķermeņa proporcijas un viņas bikini līnija ir pārāk nogludināta”.

foto: Instagram / Kendall Jenner, Vida Press

Kāda no interneta lietotājām norādījusi, ka modeles rokas un kājas ir “saliektas” nedabīgi, kas liecina, ka ir spēcīgi pastrādāts ar “Photoshop” vai citu bilžu apstrādes programmu. Vēl ievērots, ka bikini līnija ir “perfekti gluda”, ne mazākā izcilnīša pēc skuvekļa vai epilācijas, vai nedaudz atšķirīgas ādas krāsas. Fani aizvien apliecina, ka Kendala ir “brīnišķīga”, taču šis attēls nav dabisks.

Photoshop mākslinieku murgi

gallery icon
12

Kendala Dženere vainota pārliekā fotogrāfijas apstrādē, jo ķermeņa proporcijas izskatās izstieptas un nedabiskas, gluži kā populārajai lellei Bārbijai. Pie Valentīndienā publicētā attēla, kurā modele redzama miniatūrā sarkanā bikini, sekojusi virkne komentāru.

Kas notiek, ja pārcenšas ar fotošopu? Slavenību pāruzlabotās bildes!

gallery icon
10

“Tās nav viņas proporcijas, un nav arī neviena cita cilvēka. Un viņas bikini līnija ir nedabīgi gluda,” raksta viena no Kendalas sekotājām.

Fotošops dara brīnumus. Kardašjanu seksapīla noslēpums atmaskots

gallery icon
4

Lietotāja ar vārdu @problematicframe vēstījumā ar nosaukumu “Kendalas Dženeres diskusija” raksturojusi modeli kā “burvīgu”, taču paudusi pārliecību, ka jaunā sieviete savas fotogrāfijas ievērojami uzlabo.

“Visi ķermeņu tipi ir skaisti, un tos vajadzētu novērtēt. Es tikai domāju, ka šis ir labs atgādinājums, ka internetā parasti izmanto filtrus un tad publicē!”

Lietotāja norādījusi uz vairākām tehniskām neprecizitātēm, kas norāda uz fotošopa klātbūtni, piemēram, roku un kāju nedabīgo izliekumu elkoņos un ceļgalos.

foto: Instagram / @problematicframe

“Kendala neapšaubāmi ir ļoti skaista, taču tās nav viņas īstās ķermeņa proporcijas, tās arī nav neviena cita [cilvēka],” viņa raksta. “Lūdzu nesalīdziniet sevi ar ļoti rediģētiem attēliem. Pat Kendala šādi neizskatās [patiesajā dzīvē].”

Attiecībā uz ķermeņa apakšdaļu lietotāja raksta: “Ādas izlīdzināšana bikini rajonā ir smieklīga. Neviena tā neizskatās. Meitenēm ir līnijas, skuvekļu atstāti negludumi, atšķirīgs ādas tonis utt. Neviena nav ideāli gluda tur lejā.”

Madonna pirms un pēc „fotošopa”

gallery icon
4