Slavenības
2021. gada 16. februāris, 10:12

Zināms, kas aizvietos Pitu un Džoliju filmas "Smita kungs un kundze" rimeikā

Jauns.lv

Fēbe Vollere-Bridža (35) būs jaunā Smita kundze un stāsies Andželinas Džolijas vietā filmas “Smita kungs un kundze” rimeikā – informē portāls “E! News”.

Angļu aktrise, scenāriste un TV producente Fēbe Vollere-Bridža popularitāti iemantoja ar galveno lomu pašas radītajā seriālā “Fleabag”, kā arī spožo scenāriju seriāla “Killing Eve” pirmajai sezonai.

Fēbe Vollere-Bridža un Donalds Glovers

gallery icon

Tagad kļuvis zināms, ka aktrise apstiprināta lomai asa sižeta grāvēja “Smita kungs un kundze” pārfilmējumā. Viņa uz ekrāniem iejutīsies lomā, kuru filmas oriģinālajā versijā atveidoja Andželina Džolija.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Fēbe tēlos algoto slepkavu un pie jaunā ekranizējuma strādās kopā ar seriāla “Atlanta” aktieri, scenāristu un daudzu epizožu režisoru Donaldu Gloveru, kurš plašākai publikai ir labāk pazīstams ar lomu seriālā “Community”, bet vēl plašākai sabiedrībai - kā mūziķis Childish Gambino.

Ar romantiku apvītajā spriedzes filmā viņš iejutīsies lomā, kuru 2005. gadā uz ekrāniem atveidoja Breds Pits.

“Amazon Studios” vadītāja Dženifera Salke, gaidot darbu pie filmas, aktieru duetu nodēvējusi par “sapņu komandu”.

“Donalds un Fēbe ir vieni no talantīgajiem scenāristiem un aktieriem pasaulē. Mums, kā arī visai pasaulei, tas patiešām ir sapnis, ka abi šie dabas spēki apvienosies kā spēcīga komanda,” viņa norādījusi intervijā “E! News”.

Par jaunajām lomām abi aktieri pastāstījuši arī savos “Instagram” blogos, stāstu sadaļā publiskojot datumu, kad uz ekrāniem gaidāms populārās filmas rimeiks. “Amazon Prime Video” asa sižeta komēdija būs skatāma 2022. gadā.