Slavenības
2021. gada 16. februāris, 06:42

Satiksmes negadījumā bojā gājis kolorītās reperes Nikijas Mināžas tēvs. Vainīgais aizbēdzis

Jauns.lv

Reperes Nikijas Mināžas tēvu aizvadītajā piektdienā noteikusi automašīna, un vīrietis no gūtajām traumām miris. Vainīgais no notikuma vietas aizbēdzis.

Repere Nikija Mināža

gallery icon

Policijas rīcībā esošajos dokumentos teikts, ka Roberts Maražs aizvadītās piektdienas vakarā gājis gar ceļa malu Longailendā, kur viņam uzbraukusi automašīna.

Šoferis notikuma vietu pametis. 64 gadus vecais kungs nogādāts slimnīcā, kur nākamajā dienā no gūtajām traumām miris.

Nikija Mināža koncertā Filadelfijā

Dziedātāja Nikija Mināža koncertā Filadelfijā.

gallery icon

Ņujorkas štata Naso apgabala policijas pārvaldes darbinieki teic, ka “izmeklēšana turpinās”, savukārt repere pagaidām traģēdiju publiski nav komentējusi.

Paziņojumā netiek minēts, ka Roberts Maražs ir slavenās reperes tētis, taču policijas pārstāvis sarunā ar AFP apstiprinājis, ka mirušais ir mūziķes tēvs.

Nikija Mināža MTV mūzikas video 2014 balvu vakarā

Pirms atkārtotas iznākšanas uz skatuves MTV mūzikas video balvu vakarā repere Nikija Mināža nepaspēja aizvilkt kleitas rāvējslēdzēju un skaņdarba „Bang ...

gallery icon

Nikija Mināža (īstajā vārdā Onika Tanja Maraža-Petija) karjeras laikā līdz šim desmit reizes bijusi nominēta mūzikas industrijā nozīmīgākajai balvai “Grammy”. Viņa piecas reizes saņēmusi MTV mūzikas video balvu un pārspējusi “Billboard Hot 100” rekordu, kā sieviešu kārtas izpildītāja, kuras singli visbiežāk ierindojušies labāko simtniekā.

Nikijas Mināžas pikantie selfiji

gallery icon

2019. gadā Nikija Mināža paziņoja, ka pārtrauc karjeru, taču viņa acīmredzot savu lēmumu ir mainījusi, jo pēc tam tomēr izdevusi jaunu mūziku.

38 gadus vecā repere nesen samaksājusi 450 000 ASV dolāru dziedātājai Treisijai Čepmenai, lai izbeigtu autortiesību strīdu par Čepmenas skaņdarba fragmenta izmantošanu savā mūzikā.

Aizvadītā gada nogalē Nikija un viņas vīrs Kenets Perijs kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam. Mūziķe un viņas bērnu dienu draugs gredzenus mija 2019. gada oktobrī. Par savu gaidību laiku un tā norisi repere regulāri stāstīja un dalījās ar fotogrāfijām sociālajos tīklos.