foto: insight media/vida press
Miljonu vērti strīdi - šovbiznesa zvaigznes, kas tiesājušās ar pašu ģimeni
Rianna.
Slavenības
2021. gada 26. februāris, 11:11

Miljonu vērti strīdi - šovbiznesa zvaigznes, kas tiesājušās ar pašu ģimeni

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Kad bizness (lasi – nauda) un ģimene tiek jaukti kopā, tad slavenību risinājums ir lietu kārtošana tiesas ceļā.

Uzvārds kā peļņas avots

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Londonā

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Londonā dziedātāja Rianna izvēlējusies „Giambattista Valli” kleitu, „Chopard” rotaslietas ...

gallery icon
10

Mūziķe Rianna pie 600 miljonu lielas bagātības ir tikusi, lielā mērā pateicoties savam kosmētikas un modes zīmolam "Fenty". Ienākumus gribēja nosmelt arī viņas tēvs Ronalds Fentijs, kas, izmantojot "Fenty" preču zīmi, izveidoja uzņēmumu "Fenty Entertainment" un meitas vārdā (nesaskaņojot!) noslēdzis līgumus – 15 miljonu tūri pa Latīņameriku, 400 000 dolāru koncertus Losandželosā un Lasvegasā. 2019. gadā par šādu nesaskaņotu un nelegālu rīcību meita tēvu iesūdzēja tiesā, un pandēmijas liegumu dēļ rezultāts vēl nav zināms.

Bez tēva

Makolijs Kalkins iepozē „Happy Socks” īso zeķīšu reklāmā

gallery icon
5

Aktieris Makolijs Kalkins jau 12 gadu vecumā bija miljonārs, un viņa labklājība kļuva par iemeslu aizbildniecības cīņām starp vecākiem – noskaidrošanai, kurš kontrolēs viņa 17 miljonus. Pagali ugunij piemeta fakts, ka māte par viņa nopelnīto centās sev iegādāties dzīvokli, un jaunietis bija spiests iesniegt tiesā pieprasījumu, lai neviens no vecākiem nevarētu kļūt par likumīgo aizbildni. Tomēr mamma uzvarēja, un Kalkins bija viņas aprūpē līdz pat 18 gadu vecumam, bet ar tēvu nav sarunājies “apmēram ceturdaļgadsimtu”. “Es viņu vairs neuzskatu par savu dēlu!” paziņoja tēvs.

Māsa = glābēja

Ariela Vintere „Emmy 2017” balvu vakarā

Seriāla „Modern Family” aktrise Ariela Vintere „Emmy” balvu ceremoniju apmeklēja modes nama „Steven Khalil” tērpā. Viņu uz saviesīgo pasākumu pavadīja ...

gallery icon
18

Seriāla "Modern Family" aktrise Ariela Vintere 2012. gadā nonāca publiskas aizbildniecības cīņas krustugunīs starp mammu un vecāko māsu Šaneli Greju.

Par iemeslu minot emocionālu un fizisku vardarbību, Greja kļuva par tolaik 14 gadu vecās aktrises pagaidu likumīgo aizbildni, pēc diviem gadiem – jau pastāvīgo. Tviterī Ariela paziņoja: “Esmu oficiāli brīva! Esmu laimīga, ka man ir lieliska atbalsta sistēma un cilvēki palīdz. Lielākais paldies ir Šanelei un tēvam!”

Rūpīgā māmiņa

Seriāla „Intrigante” aktrises Leitones Mīsteres sievišķīgais stiliņš

gallery icon
66

Seriāla "Intrigante" aktrise Leitone Mīstere 2011. gadā tiesā iesūdzēja pati savu mammu, jo viņa esot izšķērdējusi brāļa aprūpei paredzētos Leitones piešķirtos finanšu līdzekļus.

Ikmēneša 7500 dolāru viņa esot tērējusi tādām kosmētiskajām procedūrām kā botokss un matu pieaudzēšana un centusies pārliecināt aktrisi, ka viņām esot bijusi mutiska vienošanās par ikmēneša 10 000 dolāru uzturnaudu pašai mammai. Protams, tā kā meitai nav nekādu pienākumu māti nodrošināt, tiesa šīs prasības noraidīja.

Apetīte aug ēdot

Miša Bārtone pozē baltā bikini

2016. gada pavasarī aktrise Miša Bārtone atkal ir labā formā un piedalījusies bikini fotosesijā Santamonikas pludmalē.

gallery icon
26

Aktrise Miša Bārtone 2015. gadā par 25 miljonu izšķērdēšanu tiesā iesūdzēja pati savu mammu Nualu Bārtoni, “kura mantkārīgos nolūkos uzdevusies par menedžeri un tā vietā, lai rīkotos klienta – meitas – interesēs, nodarbojas ar krāpniecību”. Izrādās, ka aktrise astoņu gadu vecumā esot vienojusies ar māti, ka viņa saņems 10 % no nopelnītā, bet rezultātā mātes apetīte pieauga un meitas ienākumu kontrolei bija izveidojusi vairākus uzņēmumus, aizņēmusies naudu un bez aktrises ziņas slēgusi vienošanās, viltojusi parakstu un melojusi par ienākumiem. Lai gan miera labad jau pēc gada tiesā šī prasība tika atsaukta, vecāki mitinās meitas nopirktā villā, kur pašai aktrisei tagad ieeja ir liegta.

Vismaz neapzaga

Kobe Braients (1978-2020) uz laukuma un dzīvē

20 gadu spožajā karjerā Kobe Braients Losandželosas "Lakers" sastāvā kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, divas reizes iegūstot finālsērijas vērtīgākā spēlētāja ...

gallery icon
108

Basketbola leģenda Kobe Braients 2013. gadā tiesā iesūdzēja visu savu ģimeni – gan mammu Pamelu, gan tēvu Džo – un arī "Goldin Auctions" izsoļu namu par to, ka visi bez viņa atļaujas tirgo sportista personīgās lietas. Kobe panāca vienošanos ar izsoļu namu, ka drīkst pārdot tikai 10 % no pieejamajām sportista lietām, un vecāki izsniedza rakstisku atvainošanos par “pārpratumu”.

“Mūsu attiecības ir briesmīgas. Saku, ka nopirkšu viņiem skaistu māju, bet atbilde skan, ka izvēlētā neesot gana laba. Un ko viņi izdara? Sāk tirgot manas mantas,” sašutis bija basketbolists.

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon
44