Slavenības
2021. gada 12. februāris, 05:21

"Gribēju tikt prom no saviem bērniem" - Mila Kunisa dalās par piedzīvoto pandēmijas laikā

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Mila Kunisa, viesojoties komiķes Elenas Dedženeresas televīzijas sarunu šovā, atklājusi, ka pandēmijas laikā ļoti vēlējusies tikt prom no mājas un saviem bērniem.

Valdzinošā Mila Kunisa cauri laiku lokiem

gallery icon
41

Pirms pāris mēnešiem abi ar vīru aktieri Eštonu Kačeru  saņēmuši piedāvājumu filmēties "Cheetos" reklāmā. Viņa tobrīd tik ļoti gribējusi tikt ārā no mājas un prom no saviem bērniem - sešus gadus vecās meitas Vaiatas un četrus gadus vecā Dimitrija -, ka piedāvājumu uztvērusi kā neliela atvaļinājuma iespēju. 

"Tas bija pandēmijas kulminācijā, tas nebija loģisks lēmums, iespējams, tas bija vissliktākais laiks filmēties, bet mēs bijām tik ļoti izolēti, tik ļoti vēlējos tikt prom," stāsta aktrise. 

Mila Kunisa un Eštons Kačers ar meitu

2014. gada 1. oktobrī Mila Kunisa un Eštons Kačers sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto meitiņu Vaiatu Izabellu.

gallery icon
8

Viņa turpina: "Man bija vienalga, man vajadzēja tikt ārā no mājas. Es piedāvājumu redzēju kā divu dienu atvaļinājumu. Es domāju par to, ka mēs tiksim ārā un prom no saviem bērniem".

"Es saņēmu divas brīvas dienas no saviem bērniem, es esmu briesmīga māte," smejoties atzina Kunisa. 

foto: Vida Press
Kunisa ar vīru Eštonu Kačeru un meitiņu Vaiatu 2016. gadā.

Aktrise norāda, ka ļoti mīl savus bērnus. "Mēs abi mīlam viņus, bet viņi ir kā suņi - vienmēr tevi atradīs. Viņi zina tavu smaržu, atrod, kur tu slēpies. Tu vienkārši nevari tikt prom no viņiem! Viņi vienmēr ir blakus," jokojot stāsta aktrise. 

Kačers un Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija nācis viņu pirmdzimtā Vaiata.  

Eštons Kačers un Mila Kunisa ar bērniem

gallery icon
9

Eštons pirms tam astoņus gadus bija precējies ar Holivudas aktrisi Demiju Mūru. Pāra laulība oficiāli šķirta 2013. gadā. Savukārt Milu pirms tam desmit gadu garumā vienoja romantiskas attiecības ar filmas „Viens pats mājās” aktieri Makoliju Kalkinu.