Tā dzīvo Latvijas viešņa dziedātāja Charli XCX. FOTO
Samaksājot 2.8 miljonus ASV dolāru, britu dziedātāja Charli XCX iegādājusies savu pirmo māju Amerikas Savienotajās Valstīs.
Slavenības
2015. gada 30. augusts, 04:59

Tā dzīvo Latvijas viešņa dziedātāja Charli XCX. FOTO

Jauns.lv

Britu dziedātāja Charli XCX (23) Latvijā šogad paviesojusies jau divas reizes: kā iesildītāja Keitijas Perijas koncertā „Arēnā Rīga” un kā galvenā māksliniece „Positivus” festivālā Salacgrīvā. Nesen kā mūziķe iegādājusies māju Holivudhilsā, Kalifornijā.

Par popmūzikas pankprincesi nodēvētā Charli XCX jeb īstajā vārā Šarlote Emma Aičisone iegādājusies savu pirmo māju ASV, par to samaksājot 2 815 000 ASV dolāru.

Čārlijas jaunajā mājvietā ir četras guļamistabas, četras vannasistabas, galvenā viesistaba ar logiem, kas projektēti no grīdas līdz pat griestiem. No viesistabas ir redzama arī plašu popularitāti iemantojušie burti „Hollywood” kalna pakājē.

Līdzās divus stāvu īpašumam ir arī angļu stila dārzs.

Charlie XCX plašu popularitāti iemantoja pērn un aizpērn. Viņa piedalījās dueta „Icona Pop” singla „I Love It” un Igijas Azalijas dziesmas „Fancy” ieskaņošanā.

Lai gan Čārlija šā gada 2. augustā atzīmēja tikai savu 23. dzimšanas dienu, viņa popmūzikas industrijā darbojas jau sen. Jauniete pirmo albumu izdeva 14 gadu vecumā.

„Icona Pop”, piedaloties Charli XCX – „I Love It”

Igija Azalija, piedaloties Charli XCX – „Fancy”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press