Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon
16
Slavenības
2021. gada 9. februāris, 15:30

Formīgā komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg un uzvilkusi tādu pašu kleitu kā Megana Mārkla

Jauns.lv

Populārā austrāliešu aktrise, komiķe, scenāriste un producente Rebela Vilsone vienmēr cīnījusies ar lieko svaru. Pēc šķiršanās no drauga miljardiera Džeikoba Buša Vilsonei izdevies tas, kas nekādi nesanāca iepriekš. Viņa nokritusies svarā par 30 kilogramiem!

foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Rebela Vilsone un Džeikobs Bušs 2020. gada septembrī.

2012. gadā pēc aptuveni gadu ilgas sadarbības ar svara zaudēšanas kompāniju “Jenny Craig” Rebelai Vilsonei izdevās nokristies svarā par 10 kilogramiem, taču filmas “Pitch Perfect” radošā komanda aizliedza aktrisei turpināt iesākto tievēšanas plānu. Līgums paredzēja, ka Rebela visu filmēšanas laiku nedrīkst mainīt savas auguma aprises, viņai jāpaliek tajā pašā svarā. Rebela apsolīja - tiklīdz darbs pie projekta būs beidzies, viņa turpinās iesākto diētu, lai sasniegtu savu sapņu svaru: 80 kilogramus. 2013. gada februārī aktrise publiski atzina, ka sadarbību ar kompāniju “Jenny Craig” esot beigusi jau iepriekšējā gadā…

Smieklīgo kino lomu atveidotāja Vilsone cauri laiku lokiem

gallery icon
23

Aizvadītajā gadā Rebelai visbeidzot izdevies tas, kas līdz šim nesanāca. Aizvadīto pandēmijas gadu komiķe nosaukusi par “veselības gadu”, jo tā laikā viņai izdevies nokristies svarā par 30 kilogramiem!

Savas fenomenālās auguma izmaiņas Rebela parādīja pirmdien, kad no Floridas, kur bija devusies vērot “Super Bowl” kausa izcīņu, ar avio reisu pārradās mājās Losandželosā.

40 gadus vecā aktrise jauiegūto figūru saviem sociālo tīklu sekotājiem atrādīja koši sarkanā bikškostīmā. Fotogrāfijai aktrise iepozējusi pie zaļa dzīvžoga. Savu ievērojami slaidāko vidukli Rebela bija akcentējusi ar jostiņu, bet pie bikškostīma uzvilkusi koši dzeltenas laiviņas. Rebela izskatījās tik šiki un pārliecinoši kā modele augstās modes skatē.

Foto parakstā Vilsone pajokoja par to, ka ir darbaholiķe: “Nolaidos Losandželosā 4 no rīta. Atpakaļ darbā pulksten 7:30. Priecīgu pirmdienu! Uzveiksim šo nedēļu!”

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Rebela Vilsone 2015. gadā.

Aktrise, kurai vietnē “Instagram” ir nepilni 10 miljoni sekotāju, tikai nesen apstiprinājusi, ka ir šķīrusies no sava mīļotā – amerikāņu miljardiera Džeikoba Buša.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Rebela Vilsone 2021. gadā.

Aizvadītajā nedēļā viņa informēja fanus, ka uz “Super Bowl” kausa izcīņu dosies kā “brīva meitene”.

Vēl pirms mēneša Rebela dalījās iespaidos, ka cilvēki tagad pret viņu attiecas pavisam atšķirīgi nekā tad, kad viņa bija apaļīga. Sniedzot interviju šovā “The Morning Crew with Hughesy, Ed and Erin”, Rebela atzina, ka esot “interesanti” pavērot, kā mainījusies cilvēku attieksme pēc viņas svara zaudēšanas. Aktrise atzina, ka tad, kad bijusi “lielāka”, cilvēki bieži vien nav pat uz viņu paskatījušies. “Tagad, kad esmu labā formā, cilvēki piedāvājas panest manu iepirkumu somu līdz automašīnai un atver durvis, kaut kur ieejot,” savos novērojumos dalās Rebela. “Tad es pie sevis domāju, vai citi cilvēki ko tādu piedzīvo visu laiku?”

Rebela atzīst, ka viņu fascinē cilvēku reakcija par viņas nokrišanos svarā. “Tas šķiet amizanti, ka cilvēki tik daudz uzmanības pievērš manām izmaiņām pēc svara zaudēšanas, kad pasaulē notiek tik daudz citu svarīgāku lietu.”

Vilsone 2020. gadu nosaukusi par savu “veselības gadu”, kad cītīgi piedomājusi pie sava uztura un cītīgi vingrojusi.

Viņa arī silti ieteikusi saviem faniem nekad nevērtēt sevi pēc esošā svara. Liels vai mazs svars nav rādītājs ne talantam, ne spējām, ne sirsnībai!

“Tā vietā, lai kāptu uz svariem, paskaties uz sevi spogulī un pasaki ‘Sasodīts, meitenīt, tu esi gudra, un talantīga, un pilnīga, un perfekta tieši tāda, kāda esi’.”

Rebela Vilsone vēlreiz pārsteigusi fanus, dodoties uz “NFL Honors” ceremoniju. Arī šoreiz viņa pasākumam bija izvēlējusies tērpu koši sarkanā krāsā. Interesanti, ka kleitas modelis ir tieši tāds pats, kādā aizvadītā gada martā vienā no saviem pēdējiem oficiālajiem pasākumiem bija ģērbusies Saseksas hercogiene Megana.

Hercogiene Megana un princis Harijs bruņoto spēku orķestra koncertā Londonā 2020. gada 7. martā

gallery icon
11