Slavenības
2021. gada 9. februāris, 05:53

Dziedātāja Ladybird Amerikā arestēta jau otro reizi - nu viņa gaida tiesu

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Latviešu dziedātāja Tatjana Šihmuratova jeb Ladybird pašas bērnus redz divreiz nedēļā, un tas ir tikai interneta tiešsaistē, bet 11. februārī viņai būs tiesa. “Pēc tās, es ceru, man būs vairāk iespēju satikties ar bērniem,” atzīst Ladybird.

Žurnāls "Kas Jauns" jau rakstīja, ka neapskaužamā situācijā ASV nonākusi Tatjana Šihmuratova, kas ir precējusies ar amerikāni un audzina divus burvīgus bērnus – divarpus gadu vecu meitu un četrgadīgu dēlu. Aizvadītā gada nogalē Tatjana aizgāja no vīra un ar abiem bērniem vērsās krīzes centrā pēc palīdzības, bet vīrs – policijā, apgalvojot, ka bērni ir nolaupīti. Rezultātā Tatjana uz nedēļu nonāca apcietinājumā, viņai tika atņemti bērni un pat liegta iespēja viņiem tuvoties.

Sazvanīta Kalifornijā, Tatjana "STV Pirmā!" raidījuma "Kad viņas satiekas" vadītājām Sandai Dejus, Dagmārai Legantei-Celmiņai un Kristīnei Virsnītei atklāja, ka nu jau divus mēnešus nav klātienē satikusies ar saviem bērniem, izņemot reizi, par kuru Tatjana atkal tika apcietināta. “Uzskrēju viņiem virsū lielveikalā. Viņi bija ar manu vīratēvu. Pajautāju viņam, vai drīkstu apskaut bērnu, viņš to laipni atļāva. Pavadīju ar bērniem desmit minūtes. Tā bija tāda dīvaina sajūta,” asarās izplūda Ladybird, paskaidrojot, ka par šo satikšanos vīrs ziņojis policijai un Tatjana atkal tikusi aizturēta.

No apcietinājuma viņu izpirka draugi, pēc tam notikusi tiesa, kas cieši norādījusi, ka viņa nedrīkst tuvoties saviem bērniem.

Tagad Ladybird gaida tiesas spriedumu, kas būs zināms jau šonedēļ, bet vairāk par Tatjanas likteni var uzzināt otrdienas vakarā "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas", kur viņa atklāj, kāpēc nonākusi tādā situācijā, kāpēc aizgāja no vīra un kā bez mammas jūtas viņas bērni.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!