Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs bauda eksotiku Šrilankā

Dziedātāja Aija Andrejeva kopā ar mīļoto – mūziķi Jāni Aišpuru – 2020. gada februārī bija devusies ceļojumā uz eksotisko Šrilanku.

gallery icon
17
Slavenības
2021. gada 3. februāris, 11:40

"Es gribu precēties un bērnus," - Aija Andrejeva gatava laulībai ar Jāni Aišpuru

Jauns.lv

Dziedātāja Aija Andrejeva, kas jau krietnu laiciņu ir attiecībās ar kolēģi Jāni Aišpuru, gatava ar viņu precēties un radīt bērnus.

"Pilnīgi godīgi varu pateikt, ka es izjūtu bioloģisko pulksteni un ļoti, ļoti gribu savus bērnus," tā intervijā žurnālam "Ieva" sacījusi Aija, kas janvāra vidū atzīmēja savu 35. dzimšanas dienu. "Bet... nāks laiks, un nāks bērniņš."

Par Aijas un Jāņa attiecībām šovbiznesa aizkulisēs sāka mēļot jau 2018. gadā, kad Aišpurs vēl bija precēts vīrs. Nu viņš no sievas Madaras ir šķīries un attiecības ar Aiju neslēpj. Andrejeva, kas savulaik bija precēta sieva Tomam Bērziņam, intervijā atzīst, ka ir arī domājusi par precībām ar Jāni: "Ja mēs precētos, es par šo savu soli būtu pilnīgi droša. Es gribu precēties, un tas ir no sirds, nevis tāpēc, ka vajag."

Aijas Andrejevas piedzīvojumi Peru

Dziedātājas Aijas Andrejevas piedzīvojumi Peru 2020. gadā.

gallery icon
15

Ar savu pirmo un pagaidām vienīgo vīru Tomu Bērziņu dziedātāja pirmoreiz sabiedrībā izgāja 2011. gada pavasarī. 2013. gada 20. jūnijā, klātesot pašiem tuvākajiem cilvēkiem, Aija un Toms viens otram jāvārdu teica Valmieras Romas katoļu baznīcā, un jaunā sieva pieņēma vīra uzvārdu, par ko ne visai apmierināts bija Aijas tētis, dziedātājs Alex, kurš Aijai savulaik bija teicis, lai nekad nemaina savu uzvārdu uz tik ļoti izplatītiem kā Bērziņš vai Liepiņš. Bet 2016. gada pirmajā pusē Aija pavēstīja, ka abu laulība ir šķirta. „Skaidrs, ka nestāstīšu savas izjūtas un neklāstīšu visu par sevi, neizlikšu savu dzīvi „uz paplātes”, arī negrasos kaut ko banāli atbildēt, ka mums nebija pa ceļam. Vienkārši – tā dzīvē sanāca. Katram ceļš aizgāja savā virzienā,” tolaik žurnālam "Kas Jauns" pauda dziedātāja.

Pēc šķiršanās abi saglabājuši normālas attiecības un par ienaidniekiem kļuvuši neesot. „Neviens nevienu nav apvainojis vai nodarījis pāri. Attiecības beidzām bez jebkādiem aizvainojumiem. Tā vienkārši sanāca... Acīmredzot tā mīlestība nebija tik stipra, lai noturētu attiecības kopā,” viņa secināja.

Sirsnīgā gaisotnē aizvadīta Aijas Andrejevas albuma prezentācija

Sirsnīgā gaisotnē aizvadīta Aijas Andrejevas albuma prezentācija

gallery icon
130

Savukārt grupas "The Sound Poets" līderis Jānis Aišpurs un Madara Līviņa-Aišpure savu 12 gadus ilgušo laulību, kurā pasaulē nākušas divas atvases, šķīra 2019. gadā.