foto: Instagram, Vida Press
Mila Kunisa nozagusi vistu, Mailija Sairusa ne tā miegusi acis - tiesu darbi kā anekdotes
Mailija Sairusa.
Slavenības
2021. gada 8. februāris, 05:38

Mila Kunisa nozagusi vistu, Mailija Sairusa ne tā miegusi acis - tiesu darbi kā anekdotes

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenības ir populārs un lielisks mērķis vieglas naudas kārotājiem. Lūk, absurdākie un smieklīgākie pret slavenībām vērstie tiesu darbi.

Ragana

foto: Walt Disney Pictures/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Bejonsa.

Bundziniece Kimberlija Tompsone tiesā iesniegusi tuvošanās liegumu popzvaigznei Bejonsai, jo tā esot lietojusi “tumšo maģiju un burvestības” un “seksuālas dabas apvārdošanu”. Lai gan nav precizēti, kādi ir šie specifiskie rituāli, bundziniece tic, ka Bejonsa esot noklausījusies viņas telefona sarunas, kontrolējusi finanses un viss tādēļ, lai Tompsone tiktu simtprocentīgi uzraudzīta.

Daudzbērnu mamma

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Tina Sīlsa tiesā iesniedza prasību pret nevis vienu, bet trim superzvaigznēm – mūziķēm Bejonsu un Meraiju Keriju un TV šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu. Tajā apgalvots, ka viņa ir īstā visu trīs sieviešu bērnu māte un miera izlīgums iespējams tikai tad, ja tiks noslēgts ieraksta līgums ar viņas (īsto) dēlu un mūziķi Kanji Vestu, nodrošinātas vokālās stundas ar Kerijas treneri un Kerijas zīmols producēs piecus mūzikas albumus.

Sāpju naudu katram Āzijas izcelsmes iedzīvotājam

Mailija Sairusa cauri laiku lokiem

gallery icon
17

Lūsija Kima iesniedza tiesā prasību pret tolaik 16 gadu veco mūziķi Mailiju Sairusu, kompensācijā pieprasot 4000 ASV dolāru katram Āzijas izcelsmes iedzīvotājam Losandželosā par to, ka viņa ar draugiem esot kādā fotogrāfijā imitējusi šauras acis. Sairusa atvainojās, bet nesamaksāja.

Vistu zagle

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Mila Kunisa.

Kristina Karo apvainojusi aktrisi Milu Kunisu vistas zādzībā! Pāridarījums noticis Ukrainā, kad sievietes vēl bijušas bērni. Lai sāpes rimtos, “mājdzīvnieka Dogija zaudējuma” pārdzīvošanai esot nepieciešama 5000 ASV dolāru vērta terapija. Protams, laikā, kad Karo centās kļūt par dziedātāju.

Pasaules nelaimju iemesls

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Šons Kombss.

Sieviete vārdā Valērija Turksa apgalvojusi, ka ne tikai mūziķis P. Diddy, īstajā vārdā Šons Kombss, esot viņas dēla tēvs un atsakoties maksāt bērnu naudu, bet arī esot nozadzis viņas kazino čipu vairāku “miljonu” vērtībā un vainojams ASV 11. septembra notikumos. Viņa vainu izlīdzināt spēšot 1 miljards dolāru.

Nogurdinošā slava

foto: Mirrorpix / Vida Press
Maikls Džordans.

Alens Hekards tiesā iesūdzējis basketbolistu Maiklu Džordanu par neslavas celšanu, pastāvīgiem ievainojumiem un emocionālajām sāpēm, ko izraisījuši cilvēki, kas viņā saskata līdzību ar basketbola superzvaigzni.

Pien-a-holiķe Lindseja

Lindseja raud un rokudzelžos dodas uz cietumu

gallery icon
19

Šoreiz pati slavenība ir amizantas tiesvedības iniciatore. Aktrise Lindseja Lohana tiesā iesūdzējusi uzņēmumu "E-Trade" par Superkausa reklāmu, kurā mazulis uzrunā otru kā “pien-a-holiķi Lindseju”. Uzskatot, ka reklāma ņirgājas par viņas alkoholisma problēmām, sāpju naudā pieprasīti 100 miljoni dolāru.

Tiesa reklāmas nolūkā

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Armins Hamers (no labās) ar Leonardo di Kaprio filmā "Dž. Edgars".

Kāda Losandželosā mītoša bezpajumtniece tiesā ir iesūdzējusi vairākas zvaigznes – aktierus Hali Beriju, Amandu Bainsu, Armiju Hammeru – un visu Disneja studiju ar mērķi visus sapulcināt tiesas zālē, lai reklamētu un piedāvātu 2000 lappušu biezu romantiska seriāla scenāriju par Amerikas pilsoņu karu.