Demija Mūra, Keita Mosa, Bella Hadida un citas zīmola “Fendi” modes skatē

gallery icon
Slavenības
2021. gada 30. janvāris, 07:48

Demija Mūra modes skatē pārsteidz skatītājus ar svešādu seju

Jauns.lv

58 gadus vecā Holivudas zvaigzne Demija Mūra debitējusi modes skatē kā modele. Aktrise piedalījusies Parīzes augstās modes nedēļā. Taču pēc skaistuma injekcijām viņas seja ir tikpat kā neatpazīstama.

Koronavīrusa pandēmija ieviesusi korekcijas saviesīgu pasākumu norisē. Modes māksliniekiem nācies atteikties no skatītajiem zālē, lai ievērotu karantīnas prasības. Šādas pārmaiņas apbēdinājušas modes entuziastus, to skaitā aktrisi Demiju Mūru. Filmas “Striptīzs” zvaigzne katru gadu apmeklēja modes nedēļu skates kā viešņa.

Demija Mūra filmā "Stiptīzs"

gallery icon

Taču dizainers Kims Džonss izdomājis veidu, kā aktrisei nepalaist garām viņa tērpu skati klātienē. Modes nama “Fendi” radošais direktors piedāvājis Mūrai kļūt par skates dalībnieci un kāpt uz mēles kā viņa jaunākās tērpu kolekcijas modelei. Kino zvaizgne ar prieku piekritusi piedāvājumam demonstrēt zīmola 2021. gada pavasara-vasaras sezonas apģērbu. Demijai tas bija spilgts un līdz šim nebijis piedzīvojums, bet skatītājiem – patīkams pārsteigums.

Tiesa, atpazīt aktiera Brūsa Villisa bijušo sievu gan bija grūti. Mūra modes skatē demonstrēja melna atlasa bikškostīmu: brīva greizuma bikses un blūzi ar ļoti dziļu dekoltē. Tērpu papildināja gari masīvi auskari. Viņas mati bija savākti mezglā pakausī, un sejai tikpat kā nebija lietota dekoratīvā kosmētika. Taču Demijas vaibsti neizskatījās tādi paši kā agrāk. Vaigu kauli padarījuši aktrises seju pavisam svešu.

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Divkārt “Zelta globusa” balvai nominētās aktrises svešādo izskatu apsprieda skates vērotāji, kas notikumam sekoja attālināti, kā arī viņas fani. Daudzi izteikuši minējumu, ka Mūra pārāk aizrāvusies ar filleriem. Savukārt daži ievērojuši, ka aktrises degungals arī ir mainījis savu agrāko formu un izskatu.

foto: Abaca/Sipa USA/ Vida Press

“Demij, apsveicu ar debiju! Bet kas noticis ar seju?”, “Āda ir ideāla, bet tie vaigu kauli...”, “Cik ļoti ir izmainījusies Demijas seja plastikas dēļ”, “Tad, lūk, kāpēc viņa slēpās no paparaci un nepubliskoja fotogrāfijas sociālajos tīklos”, savās domās dalās fani.

Demija Mūra Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā

Apmeklējot gadskārtējo pasākumu Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā, aktrise Demija Mūra bija tērpusies „Gucci” mini kleitā un „Gucci” kurpēs.

gallery icon

Demija Mūra jaunībā

gallery icon