Slavenības
2021. gada 27. janvāris, 07:48

"Tu mūs biedē!" - Britnijas Spīrsas fotogrāfija kopā ar draugu pārsteigusi fanus

Jauns.lv

Reiz par popmūzikas princesi dēvētā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (39) padalījusies ar faniem ar neierastu video. Viņa tajā dejo kameras priekšā kārdinošā tērpā. Dziedātāja faniem atrādījusi arī fotogrāfiju, kurai iepozē kopā ar mīļoto vīrieti. Tieši tā nu satraukusi pielūdzēju prātus.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Skatuves māksliniece ļāvusies rotaļīgam noskaņojumam. Hita “Baby One More Time” izpildītāja izvilkusi miniatūru melnu topiņu ar garajām piedurknēm un koķetu dekoltē zonas risinājumu. Topiņam, kas atsedz viņas trenēto vēdera muskulatūru, dziedātāja pieskaņojusi melnus mini šortiņus. Šādi tērpusies, Britnija kameras priekšā jutekliski dejo Krisa Aizeka skaņdarba “Blue Spanish Sky” pavadībā.

Popzvaigzne publiskojusi arī fotogrāfiju, kurai iepozē kopā ar savu mīļoto vīrieti - 27 gadus veco fitnesa treneri Semu Asghari. Britnija ir tērpusies melnās augumam piegulošās biksēs, gaišā džemperī un smilšu krāsas mētelī. Kājās viņa apāvusi brūnus zābakus uz vidēja augstuma papēžiem.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Britnijas mīļotais izvēlējies sportisku tērpu. Akcentam viņš uzlicis adītu cepurīti koši oranžā krāsā. “Mēs ar Semu izdosim albumu, un šāds būs tā vāks... producents būs Dr. Dre,” parakstā pie fotogrāfijas pajokojusi Spīrsa.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon
86

Dziedātājas “Instagram” konta sekotāji nav skopojušies dāsniem komplimentiem. “Gaidām šādu albumu! Tu superīgi kusties!”, “Jūs esat super! Mīlam tevi!”, “Manas bērnības mīļākā dziedātāja!”, “Popmūzikas karaliene! Atgriezies uz skatuves!” – rakstīja fani.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Taču bija arī tādi, kurus popzvaigznes izskats fotogrāfijā darījis bažīgus. “Britnij, vai ar tevi viss kārtībā?”, “Brit, tu esi stipra. Tu ar visu tiksi galā!”, “Kas tā par frizūru un zābakiem? Izvēlies kaut ko stilīgāku”, “Britnij, tu mūs biedē! Tavs imidžs, šķiet, kā iestrēdzis 2009. gadā”, “Brit, tev ir atļauts nēsāt jaunus apģērbus?” – savas domas komentāru sadaļā atstājuši fani, kas noraizējušies par to, kas notiek ar dziedātāju.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Beidzamajā laikā Britnija piedzīvojusi daudz liktens triecienu. Viņa tiesā zaudēja savam tēvam Džeimijam Spīrsam, kura aizbildnībā atrodas jau vairāk nekā desmit gadus. Turklāt dziedātāja zaudējusi arī iespēju biežāk satikties ar saviem dēliem Šonu Prestonu (15) un Džeidenu Džeimsu (14). Viņai ļauts ar dēliem būt kopā vien 30% laika. Pārējo laiku puikas pavada kopā ar tēvu, bijušo dejotāju Kevinu Federlainu.

Britnija ar dēliem

gallery icon
32