Slavenības
2021. gada 22. janvāris, 06:17

Arnolds Švarcenegers pēc pirmās Covid-19 vakcīnas saņemšanas pasaka divas leģendāras frāzes

Jauns.lv

73 gadus vecā Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers savā “Twitter” kontā ievietojis video, kurā nofilmēts, kā viņš saņem Covid-19 poti plecā. Šo procesu aktieris pavadījis ar zīmīgiem citātiem no savām filmām.

Arnolds Švarcenegers saņēmis pirmo no divām Covid-19 vakcīnām un šo sev nozīmīgo brīdi atzīmējis ar frāzēm, ko noteikti atpazīs viņa talanta cienītāji.

Tā Arnolds Švarcenegers pandēmijas laikā vizinās ar velosipēdu

gallery icon

To skaitā gan nebūs visu laiku leģendārākā frāze “I’ll be back” (“Es atgriezīšos”), ko zina pat tie, kam Švarcenegera filmas nav sirdij tuvas, bet gan citas.

Holivudas aktieris “Twitter” publiskojis video, kurā redzams, saņemam poti mobilajā caurbraucamajā vakcinācijas centrā “Dodger” stadionā Losandželosā.

“Šodien bija laba diena,” raksta aktieris. “Nekad neesmu bijis laimīgāks, gaidot rindā. Ja esat piemēroti, pievienojieties man un parakstieties, lai saņemtu vakcīnu.”

“Nāciet ar mani, ja vēlaties dzīvot!” – teikto aktieris papildina ar frāzi, kas labi zināma no “Terminatora” filmu franšīzes.

“Nolieciet to adatu,” viņš pajoko, kad medmāsa pienāk pie automašīnas atvērtā loga, lai durtu injekciju aktiera potei sagatavotajā labajā plecā. Šī frāze ir no Švarcenegera mazāk zināmās filmas “Jingle All The Way”.

1996. gadā izdotajā kinofilmā Švarcenegers kliedz savam kaimiņam, kurš ēd viņa varoņa sievas ceptos cepumus: “Noliec to cepumu tūlīt pat!”

Pēc injekcijas saņemšanas aktieris paskatās kamerā, piemiedz acis un saka: “Tā, es tikko saņēmu savu vakcīnu un es to rekomendēju visiem un ikvienam. Nāciet ar mani, ja vēlaties dzīvot!” – viņš papildina.

Švarcenegers arīdzan atklāj, ka viņu potei personīgi pierakstījis Losandželosas mērs Ēriks Garseti. “Paldies, ka reģistrējāt mani “Dodgers” stadionā, Losandželosas mēr! Kas par traku pārsteigumu,” raksta Švarcenegers.

Arnolds Švarcenegers nav vienīgā slavenība, kas padalījusies ar fotogrāfijām vai video par to, kā saņem Covid-19 vakcīnu.

Nedēļas sākumā Ņujorkā vakcīnu saņēmis populārais komiķis Stīvs Mārtins, kurš pēc potes pateicies zinātnei. Savā “Twitter” kontā viņš raksta: “Labas ziņas / sliktas ziņas.  Labas ziņas: es tikko saņēmu vakcīnu! Sliktas ziņas: Es to saņēmu, jo man ir 75 gadi. Ha!”

“Process Ņujorkā norisinājās tik gludi kā pa zīdu (atvainojos par klišeju), ko līdz perfektumam sakārtojusi ASV armija un Nacionālā gvarde. Paldies, jums visiem, un paldies zinātnei.”

Jautāts, kā aktieris saņēmis poti, filmas “Ducis ir lētāk” (“Cheaper by the Dozen”, 2003) zvaigzne pastāstījis: “Es pierakstījos internetā Ņujorkas valdības mājaslapā (atvainojos, neatceros precīzu adresi), un gaidīju rindā.”

Lielbritānijā jaunās vakcīnas saņēmušas tādas sabiedrībā zināmas personas kā aktrise un Britu impērijas ordeņa kavaliere Džūdija Denča (86), dabaszinātnieks un ētera personība sers Deivids Atenboro(94), aktieris sers Ians Makelens (81), mūziķis sers Toms Džonss (80), kā arī karaliene Elizabete II (94) ar dzīvesbiedru Edinburgas hercogu princi Filipu (99).

Nesen savu vakcinācijas procesu fotogrāfijās atradījusi arī Holivudas aktrise Džoana Kolinsa (87), potējusies ir arī amerikāņu TV personība un kulinārijas meistare Marta Stjuarte (79), amerikāņu kantrimūzikas zvaigzne Villijs Nelsons (87), kā arī jaunais ASV prezidents Džo Baidens (78).