Slavenības
2021. gada 20. janvāris, 10:12

Dziedātājs Pīters Andrē pastāsta, kā interneta troļļi par viņu ņirgājušies, kad viņš saslimis ar Covid-19

Jauns.lv

Britu mūziķis Pīters Andrē (47) TV rīta šovā “Good Morning Britain” pastāstījis, ka saņēmis zākājošas vēstules no Covid-19 sazvērestību teoriju piekritējiem, kas uzskatīja, ka viņš ir uzpirkts un melo par saslimšanu ar koronavīrusu.

foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Britu dziedātājs Pīters Andrē ar sievu ārsti Emīliju Makdonahu, kura šonedēļ saņems Covid-19 vakcīnu.

Hita “Mysterious Girl” izpildītājam konstatēja Covid-19 šā mēneša sākumā, kad viņš bija vērsies pie mediķiem, jo jutās apslimis un bija parādījušās problēmas ar elpošanu.

Pīters Andrē šobrīd jau ir gandrīz pilnībā atlabis un pastāstījis plašākai sabiedrībai, kādas ķengas un apvainojumus saņēmis slimības laikā no cilvēkiem, kas netic koronavīrusa eksistencei.

Video intervijas laikā, sarunājoties ar šova vadītājiem Pīrsu Morganu un Sūzenu Rīdu, dziedātājs apliecinājis: “Man vēl vakar viens atsūtīja ziņu, kurā bija teikts – ‘Es nespēju noticēt, ka arī tu esi marionete mediju rokās, kas cenšas iegalvot cilvēkiem, ka šis vīruss ir īsts.’ Cilvēki man teica – ‘Tu esi pretīgs, neesam manījuši, ka Nacionālais veselības dienests būtu apliecinājis, ka tev bija pozitīvs tests’.”

“Ko man, protams, vajadzēja darīt – parādīt ekrānā? Tas ir smieklīgi,” komentējis Andrē.

foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Pīters Andrē ar sievu Emīliju video intervijā Pīrsam Morganam un Sūzenai Rīdai rīta šovā "Good Morning Britain".

Dziedātāja sieva Emīlija Makdonaha pievienojas šajos uzskatos vīram: “Es domāju, ka dažkārt cilvēkus nekā nav iespējams pārliecināt, ja viņi ir tik ļoti koncentrējušies uz to, ka tā visa ir liela sazvērestība..."

Kad Pīters sajuties nevesels, pāris sācis ievērot 10 dienu pašizolāciju. Tas bijis vēl pirms Covid-19 pozitīvā testa.

Dziedātājam nebija drudža, taču viņš bija zaudējis ožu un garšu. Lai gan viņam vīruss izpaudies vieglā formā, sekas esot jūtamas aizvien. Izbraucot ar velosipēdu, Andrē izjūtot sev agrāk neraksturīgu elpas trūkumu.

“Tas ir tik neparasti, ka ikvienam simptomi atšķiras, neizturieties vieglprātīgi pret saviem simptomiem.,” piebildis mūziķis. “Kad es sajutu pirmos simptomus, es biju pilnībā pārliecināts, ka tas nav šis vīruss. Man lauza kaulus, bija klepus, taču ne pārāk mokošs, tomēr nolēmu aiziet uz pārbaudi.”

Diemžēl viens no Pītera brālēniem aizvien ārstējas slimnīcā, un viņam ir nepieciešams skābeklis. Viņš saslima vēl pirms dziedātāja, kurš tagad ir jau atveseļojies.

“Kad man pateica, ka viņš ir saslimis – brālēns un viņa dēls, ka abi ir slimi, abi ir slimnīcā un ir atkarīgi no skābekļa, un viņa dēls ir jaunāks par mani... Tad es psiholoģiski sapratu, kā tas ietekmē citus cilvēkus un palika bail. Es sapratu, cik nopietni tas ir patiesībā.”

Pīrss Morgans atzīmējis, ka nevajadzētu par zemu novērtēt “psiholoģisko spiedienu”, sasniedzot astoto līdz desmito slimošanas dienu, baiļojoties, vai nekļūs ļaunāk.

Pīters arīdzan apliecinājis, ka aizvien nevar doties uz Austrāliju, lai apmeklētu savus vecākus, jo viņam nav Austrālijas pilsonības, un viņš to tagad ļoti “nožēlojot”.

Pītera Andrē vecāki

gallery icon