Mīlasstāsts beidzies. Avrila Laviņja šķiras jau no otrā vīra!
„Ar smagu sirdi mēs ar Čadu šodien paziņojam par šķiršanos,” savā „Instagram” blogā pavēstījusi kanādiešu dziedātāja Avrila Laviņja.
Slavenības
2015. gada 3. septembris, 17:08

Mīlasstāsts beidzies. Avrila Laviņja šķiras jau no otrā vīra!

Jauns.lv

Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem kanādiešu popzvaigzne Avrila Laviņja (30), kura cīnās ar Laima slimību, nolēmusi šķirt laulību ar savu tautieti, grupas „Nicekelback” līderi Čadu Krēgeru (40).

Trešdien savā „Instagram” blogā kanādiešu dziedātāja Avrila Laviņja paziņoja faniem par šķiršanos no vīra. „Ar smagu sirdi mēs ar Čadu šodien paziņojam par šķiršanos,” rakstīja dziedātāja. Skumjajam vēstījumam viņa pievienojusi fotogrāfiju, kur abi redzami smaidoši savā kāzu dienā Francijā. „Ne tikai laulībā, bet arī mūzikā, esam radījuši daudz neaizmirstamu mirkļu,” piebildusi Laviņja. „Mēs joprojām esam, un vienmēr būsim, labākie draugi. Vienmēr rūpēsimies viens par otru. Sirsnīgs paldies par atbalstu mūsu ģimenēm, draugiem un faniem.”

Par to, ka Avrilas un Čada laulība ir uz iziršanas robežas baumoja jau vairāk nekā gadu, taču pāris to līdz šim cītīgi noliedza.

Aizvadītā gada septembrī programmā „E! News” izskanēja vēsts, ka abi mūziķi nemitīgi strīdoties. „Galvenā problēma ir šī: kad viņi iepazinās, abi bija noskaņoti darbam. Viņi kopā strādāja pie mūzikas un tur arī dzima jūtas. Viņa bija studijā un viņš producējas viņas darbu,” teikts vēstījumā. „Viņai aiz muguras bija dažas neveiksmīgas attiecības, kurās viņa nejutās novērtēta kā māksliniece. Viņai šķita, ka abi ar Čadu šajā ziņā izprot viens otru.”

Pēdējā gada laikā popzvaigzne cīnās ar Laima slimību un tās izraisītajām komplikācijām. Ilgu laiku Avrila par to nerunāja, taču tagad intervijās vaļsirdīgi stāsta par slimību, kā arī uzsver, ka Čads bijis liels atspaids šajā grūtajā laikā.

Laviņjai šī bija otrā laulība. 2006. gadā viņa apprecējās ar grupas „Sum 41” mūziķi Deriku Vibliju. Pēc četriem laulībā nodzīvotiem gadiem Avrila pieprasīja šķiršanos.

Ar Čadu Krēgeru dziedātāja apprecējās 2013. gada 1. jūlijā viduslaiku pilī Francijā. Otrajās kāzās līgava bija tērpusies melnā kleitā.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press