foto: Instagram @rebelwilson
Rebela Vilsone atklāj šausminošu notikumu - viņa Āfrikā tikusi nolaupīta
Aktrise Rebela Vilsone kopā ar Sky TV raidījuma "Straight Talking" vadītāju Antu Midltonu.
Slavenības
2021. gada 14. janvāris, 05:46

Rebela Vilsone atklāj šausminošu notikumu - viņa Āfrikā tikusi nolaupīta

Jauns.lv

Pasaulslavenā aktrise, komiķe un rakstniece Rebela Vilsone Sky TV raidījumā "Straight Talking" atklājusi, ka reiz Āfrikā tikusi nolaupīta.

"Āfrikā bija reize, kad mani nolaupīja," pauda Vilsone, atbildot uz raidījuma vadītāja jautājumu par bīstamāko situāciju, kādu viņa piedzīvojusi.

Viņa toreiz Mozambikā nav bijusi viena, bet kopā ar vēl citām sievietēm.

"Tie vīri pienāca ar lieliem ieročiem un lika mums izkāpt no mašīnas," stāsta aktrise. "Viņi aizveda mūs uz māju nekurienes vidū".

Vilsone teic, ka krīzes situāciju pārvarējusi labi, jutusies, ka var uzņemties vadību pār sieviešu grupu. Visām gan ļoti bijis bail, ka kādu no sievietēm nākamajā dienā varētu kaut kur aizvest, tomēr neviena neesot cietusi. 

"Nākamajā dienā viņi ieradās un teica: "Jūsu mašīna ir gatava, ejiet!" Mēs neuzdevām nekādus jautājumus, kāpām mašīnā un braucām prom. Jau pēc pāris stundām šķērsojām Dienvidāfrikas robežu," atminas aktrise. 

Viņa pieļauj, ka automašīna tika izmantota kādām nelikumīgām darbībām. 

Smieklīgo kino lomu atveidotāja Vilsone cauri laiku lokiem

gallery icon
23

Pērn Vilsone pievērsa plašu mediju uzmanību, jo bija paziņojusi, ka 2020. gads viņai būšot veselības gads. Austrāliete to bija domājusi nopietni, jo gada laikā ievērojami notievēja.