foto: PA
Sers Ričards Brensons atklāj, ka viņa māte pēc saslimšanas ar Covid-19 devusies mūžībā
Slavenības
2021. gada 11. janvāris, 22:45

Sers Ričards Brensons atklāj, ka viņa māte pēc saslimšanas ar Covid-19 devusies mūžībā

Jauns.lv

Pēc inficēšanās ar jauno koronavīrusu Covid-19 mirusi miljardiera Ričarda Brensona māte Eva, "Virgin" blogā paziņojis pats Brensons.

"Man žēl paziņot, bet, līdzīgi kā šobrīd citu cilvēku radinieki un draugi, arī mana māte ir devusies mūžībā pēc saslimšanas ar Covid-19. Viņa turējās, bet diemžēl zaudēja enerģiju šajā procesā," teikto iesāk "Virgin Group" dibinātājs Brensons. 

Viņš turpina, norādot, ka viņa nav bijusi viena. Ričarda māsa Vanesa un brāļa dēls Luijs bijis ar viņu, tāpat arī medmāsas. 

foto: PA

"Tā vietā, lai sērotu par viņas aiziešanu, es labāk vēlos atzīmēt viņas brīnišķīgo dzīvi - gara spēku, prieku un mīlestību, kuru viņa visiem dāvāja," raksta Brensons. 

Viņš norāda, ka esot dīvaini apzināties, ka viņas vairs nav. 

Brensons bilst, ka arī 96 gadu vecumā māte bijusi ar tādu pašu enerģiju un entuziasmu, kāda viņa bērnībā. 

Viņš pateicas par ieaudzinātām vērtībām, kas viņam noderējušas visas dzīves garumā. Vecāki esot iemācījuši, cik svarīgi ir smagi strādāt, neuztvert sevi pārāk nopietni, kā arī izturēties pret citiem tā, kā tu vēlētos, lai izturas pret tevi. Tāpat esot ieaudzināts, ka pati svarīgākā dzīvē ir ģimene. 

Miljardieris arī teic, ka mātei bijusi liela loma tajā, ka viņš kļuvis veiksmīgs biznesmenis. 

Miljardiera Ričarda Brensona privātā Nekera sala

Miljardiera Ričarda Brensona privātā Nekera sala.

gallery icon
19

"Kad sākām "Virgin Galactic", māte jutās tik pagodināta, ka nosaucām mātes kuģi viņas vārdā," atklāj Brensons, piebilstot, ka viņa vienmēr būs viņa "mātes kuģis", kā arī 11 bērnu vecmāmiņa un 10 bērnu vecvecmāmiņa.