foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Demjens Hērlijs ar savu slaveno mammu aktrisi Elizabeti Hērliju nule aizvadītajos svētkos.
Demjens Hērlijs ar savu slaveno mammu aktrisi Elizabeti Hērliju nule aizvadītajos svētkos.
Slavenības
2021. gada 11. janvārī, 16:44

Elizabetes Hērlijas dēls pārsteidz fanus - bez krāšņajām matu lokām izskatās pavisam neatpazīstams

Jauns.lv

Aktrises un modeles Elizabetes Hērlijas (55) dēls Demjens Čārlzs Hērlijs (18) šokējis fanus, parādot fotogrāfiju, kurā viņam vairs nav krāšņo garo matu, bet ir skūta galva.

Elizabetes Hērlijas dēls pārsteidz fanus - bez krā...

Elizabetes Hērlijas 18 gadu vecais dēls Demjens ir savas slavenās mammas kopija. Viņš ir pārsteidzoši līdzīgs aktrisei. Taču pēc “atvadīšanās” no garajiem matiem puisis kļuvis tik svešs un neatpazīstams.

Elizabetes Hērlijas dēls modelis Demjens Hērlijs

Jaunietis gan vēlāk nomierinājis savus fanus, atklājot ka tā bijusi tikai skūtas galvas efektu radoša cepurīte, kuru viņš uzlicis, lai piedalītos kādā noslēpumainā projektā, par kuru Demjens šobrīd vēl nav gatavs izteikties publiski.

Savā “Instagram” kontā modelis raksta: “Apdeits: es jūs, draugi, tik ļoti mīlu, hahaha, bet es neesmu plikpauris.”

Elizabetes Hērlijas dēlam Demienam „Versace” žakete ar drošības adatām

“Tā ir cepurīte jaunajam projektam, bet paldies jums par jaukajiem komentāriem. Tagad jūtu vilinājumu to izdarīt pa īstam.”

Pārsteigtie fani nevilcinājās apbērt Demjenu neskaitāmiem komplimentiem. Kāds no viņiem slavēja jaunieti, sakot: “Ou! Vismaz tu zini, ka tev piestāv!”

Tolaik vēl mazpazīstamās aktrise Elizabetes Hērlijas tērps padarīja viņu par zvaigzni vienā vakarā. Lai gan pagājis jau 20 gadu, šo kleitu sabiedrība atceras aizvien.

Elizabete Hērlija 1994. gadā, apmeklējot filmas pirmizrādes vakaru „Versace” kleitā

“Tas tikai pierāda, ka tu spēj “iznest” visu. Patiesi, nav taisnīgi pret mums pārējiem,” piebilda otrs.

“Nevarēju iedomāties, ka tu vari izskatīties vēl skaistāks,” rakstīja trešais.

Aktrises un modeles Elizabetes Hērlijas figūru var apskaust ne viena vien sieviete, kas gadu ziņā ir uz pusi jaunāka.

Elizabete Hērlija 50 gados izskatās uz pusi jaunāka

Aktrises un modeles Elizabetes Hērlijas figūru var apskaust ne viena vien sieviete, kas gadu ziņā ir uz pusi jaunāka.

Pēc grūta gada modelis Demjens atkal atgriezies pie darba. Pērn 55 gadu vecumā traģiski bojā gāja viņa tēvs Stīvs Bings, kurš izdarīja pašnāvību, izlecot no kādas Losandželosas mājas 27. stāva loga un nositoties.

Stīvs, kurš savulaik mantoja 600 miljonus ASV dolāru no sava vectētiņa, Losandželosas nekustamo īpašumu mogula Leo Binga, esot sūdzējies par depresiju, vēlāk vēstīja informēti avoti.

foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Vida Press
Stīvs Bings.
Stīvs Bings.

Pie lielā mantojuma Bings tika 18 gadu vecumā, pameta mācības un pievērsās darbam kino industrijā. Izmēģināja roku scenāriju rakstīšanā, kas viņa padevās itin neslikti. Kā producents Bings 80 miljonus ieguldīja Roberta Zemekisa animētajā piedzīvojumu filmā "Polārais ekspresis" (“The Polar Express”), finansējis Martina Skorsēzes dokumentālo filmu "Shine a Light" par rokgrupu "The Rolling Stones".

Demjens par traģēdiju nav runājis publiski, tikai jūnijā viņš savā “Instagram” blogā ierakstīja sekojošas rindas: “No visas sirds paldies ikvienam no jums, kas sazinājās ar mani pēc postošajām ziņām.”

Tā kā Elizabetei Hērlijai arī 51 gada vecumā figūra ir kā divedesmitgadniecei, aktrise un bijusī modele arī pati reklamē savas bikini kolekcijas darinājumus.

Viena nedēļa Elizabetes Hērlijas „Instagram” bildēs

Tā kā Elizabetei Hērlijai arī 51 gada vecumā figūra ir kā divedesmitgadniecei, aktrise un bijusī modele arī pati reklamē savas ...

“Es cenšos atbildēt pēc iespējas vairāk no jums, taču ziniet, ka vienmēr atcerēšos jūsu laipnību.”

“Šis ir ļoti dīvains un mulsinošs laiks, un es esmu ārkārtīgi pateicīgs par to, ka man līdzās ir mana fenomenālā ģimene un draugi.”

Demjens nekontaktējās ar tēvu viņa dzīves laikā. Miljonāram Stīvam Bingam 2001. gadā bija īslaicīgs romāns ar aktrisi Elizabeti Hērliju. Pēc tam, kad Hērlija atklāja, ka ir mātes cerībās un laida pasaulē dēlu, Bings uzstāja, ka tas nav viņa bērns. Lai gan 2002. gadā veiktās DNS analīzes apliecināja, ka viņš ir Demjena tēvs, vīrietis tā arī neiesaistījās dēla audzināšanā. Viņš reti sazinājies ar dēlu un viņa māti. Pēdējā reize bijusi Demjena 18. dzimšanas dienā, aizvadītā gada 4. aprīlī.