foto: Publicitātes
Klāt "Caur ērkšķiem uz..." fināls - šova dalībnieces piedzīvojušas elpu aizraujošas pārvērtības
Kas uzvarēs? Ginta, Kristīne vai Inga?
TV
2020. gada 17. decembris, 05:15

Klāt "Caur ērkšķiem uz..." fināls - šova dalībnieces piedzīvojušas elpu aizraujošas pārvērtības

Jauns.lv

Klāt televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šokējoši atklātā sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” fanu tik ilgi gaidītais brīdis – lielais fināls!

Jau ceturtdienas vakarā noskaidrosies, kura no dalībniecēm demonstrējusi visvairāk apņēmības, spīta un spēju doties pretim pārmaiņām savā dzīvē un plūks projekta uzvarētājas laurus - jaunā māmiņa Ginta no Limbažiem, kura cieš no medikamentu atkarības, kritiski zema pašvērtējuma un sapņo atgūt ticību sev, atraktīvā Kristīne no Ventspils, kura bērnībā piedzīvotās vardarbības dēļ vēlas iemācīties pieņemt sevi, vai liepājniece Inga, kura sapņo atbrīvoties no alkohola atkarības un kaitīgās vides ietekmes?

foto: Publicitātes
Kas uzvarēs? Ginta, Kristīne vai Inga?

Fināla priekšvakarā dāma atvadīsies no kempera, kas bijis dalībnieču mājas turpat vai mēneša garumā un atgriezīsies  Rīgā, lai ļautos arī elpu aizraujošām vizuālām pārvērtībām. Uz galvaspilsētas robežas finālistes sagaidīs trīs ekstravaganti kungi ar leģendāro rokeri Frīdi priekšgalā, lai ievizinātu Rīgā greznu motociklu seglos -  līdz pat skaistumkopšanas salonam, kur profesionālu meistaru vadībā taps iespaidīgās pārvērtības. Taču arī šoreiz ne viss notiks tik gludi kā iecerēts.

foto: Publicitātes
Inga.

Inga un Kristīne burtiski staros par sievišķīgajām lutināšanas procedūrām un izbaudīs ik mirkli – gan manikīra un kosmetologa, gan arī friziera pieskārienus. Tiesa, tiks notrausta arī pa kādai asarai brīdī, kad nāksies atvadīties no matiem, lai pēcāk jau jūsmotu par jauno matu krāsu un griezumu.

foto: Publicitātes
Kristīne.

Turpretim Ginta par jauno veidolu būs tik sašutusi, ka visu vakaru būs absolūta neomā.

“Es neticēju, ka tā esmu es. Es gribēju raudāt, bet neraudāju, nocietos,” ieraugot pārvērtību rezultātu, sacīs Inga un sevi salīdzinās ar “princesi.”

Bet, veroties uz sevi spogulī, Gintas sejā gan nepakustēsies ne vaibsts un pat brīdī, kad friziere aicinās pasmaidīt un priecāties par savu jauno “es”, būs skaidrs, ka jaunā sieviete ar meistares veikumu nav mierā. “Kad es ieraudzīju sevi spogulī, es knapi noturējos, lai nesāktu psihot vai bimbāt,” sacīs Ginta.

foto: Publicitātes
Ginta.

Jaunais tēls sabojās visu Gintas dienu un, pat baudot vakariņas ar šova vadītājiem Jāni Bukumu un Lieni Stepenu, viņa būs noslēgusies un domīga: “Vienīgais, kas man paurī bija, cik man briesmīgi tie mati!” ar jauno griezumu Ginta nevarēs samierināties vēl ilgi pēc salona durvju aizvēršanās. Vai šī negaidītā reakcija ietekmēs arī sievietes izredzes kļūt par projekta uzvarētāju?

Saskaņā ar projekta noteikumiem, trīs finālistes stāsies bijušo “ērkšķu” ceļabiedru priekšā, lai savu likteni atdotu viņu rokās - to, kura no finālistēm iegūs uzvaru, tradicionāli noteiks viņu cīņu biedru - pārējo sezonas dalībnieku balsojums.

Jau ceturtdienas vakarā “Caur ērkšķiem uz...” sērijas noslēgumā kanālā “STV Pirmā!” un lietotnē “Shortcut” uzzināsiet, kura - Inga, Kristīne vai Ginta - tiks kronēta par "ērkšķu" ceturtās sezonas uzvarētāju!