foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - krāšņā troļļu pasaule, romantiska drāma un seriāls par parastiem ļaudīm
TV
2020. gada 3. decembris, 17:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - krāšņā troļļu pasaule, romantiska drāma un seriāls par parastiem ļaudīm

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet animācijas filmu visai ģimenei "Troļļi 2", romantisko drāmu "Noslēpums. Uzdrīksties sapņot", kas radīts pēc bestsellera motīviem, un seriālu "Parasti ļaudis".

Krāšņā troļļu pasaule

Troļļu pilsētā valda prieks un spožums, un Popija atklāj ko patiesi pārsteidzošu – izrādās, kaimiņos ir vēl vairākas Troļļu pasaules!

Katra no tām ir veltīta kādam muzikālajam žanram. Kad noslēpumains drauds uzglūn visai Troļļu saimei, Popija, Zars un viņu draugi dosies cauri nepazīstamām zemēm, lai paveiktu ko šķietami neiespējamu: apvienotu visus Troļļus un šajā harmonijā stātos pretī ļaundarim. Jaunie draugu piedzīvojumi skatāmi filmā "Troļļi 2", kas seko 2016. gada košajam pārsteigumam – filmai "Troļļi", kura kases ieņēmumos savākusi teju 350 miljonus ASV dolāru.

Aizraujošo muzikālo animācijas filmu "Troļļi 2" lūkojiet "Shortcut Premiere" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā. Tāpat "Shortcut Premiere" varat noskatīties arī "Troļļu" pirmo daļu – latviešu vai krievu valodā.

Ar cerību staru

Romantiskās drāmas "Noslēpums. Uzdrīksties sapņot" ("The Secret: Dare to Dream") pamatā ir 2006. gada bestsellers – Rondas Bērnas pašpalīdzības grāmata "Noslēpums".

Miranda ir atraitne, kas audzina trīs bērnus un daudz strādā, lai savilktu kopā galus. Kad spēcīga vētra nodara Mirandas mājai nopietnus bojājumus, tos novērst piesakās kāds vīrietis – Brejs. Pamazām iepazīstot šo cilvēku un satuvinoties ar viņu, atklājas, ka abiem ir līdzīgi dzīves uzskati un domāšana. Tomēr izrādās, ka Brejam ir kāds noslēpums, un tas var visu mainīt.

Pasaulslavenā grāmata "Noslēpums" klajā nāca pirms nu jau teju 15 gadiem. Grāmata vēstīja – ja tu par kaut ko domāsi un pietiekami stipri vēlēsies, tas arī nāks un piepildīsies. Grāmata kļuva par bestselleru – tika iztulkota 50 valodās, un visā pasaulē iztirgoti ir ap 30 miljoniem tās eksemplāru. Un, lūk, tieši šīs grāmatas motīvi tagad ņemti par sižetu jaunai filmai.

Drāmu ar Holivudas zvaigzni Ketiju Holmsu galvenajā lomā skatiet "Shortcut Premiere" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Par draudzību un mīlestību

Balstoties uz 2018. gadā tapušu tāda paša nosaukuma Sallijas Rūnijas romānu, seriāls "Parasti ļaudis" ("Normal People") seko Merianai un Konelam, kuri ir uzauguši mazā pilsētiņā Īrijas rietumos.

Parasti ļaudis ir stāsts par abpusēju valdzinājumu, draudzību un mīlestību. Meriana un Konels lēnām pieaug, seriāls seko no viņu pēdējām dienām vidusskolā līdz bakalaura studiju gadiem Trīsvienības koledžā. Pēc seriāla iznākšanas kritiķi teju kā viens metās slavēt scenāriju, režiju un aktierdarbus, uzsverot, ka Parasti ļaudis uzticīgi seko oriģinālam – Rūnijas grāmatai – un nemanot ievelk sevī tik ļoti, ka vienīgi seriāla vidū skatītājs saprot, cik ļoti tas viņu ietekmē un cik ļoti gribas zināt turpinājumu.

Seriālu, kas guvis četras "Emmy" nominācijas, lūkojiet "Shortcut Films" angļu vai krievu valodā ar subtitriem angļu vai latviešu valodā.