Slavenības
2020. gada 5. decembris, 12:04

Bijusī TV personība Elīna Fīrmane kļūs par kouču

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējā TV seja Elīne Doļģe, tagad Fīrmane, ir “finiša taisnē” koučinga mācībās un apņēmības pilna pievērsties šim arodam. Viņa zinības apgūst attālināti, studējot kādā no Kanādas koučinga skolām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Populārās raidījumu vadītājas Elīnas Doļģes paziņojums par aiziešanu no TV savulaik pārsteidza daudzus. Elīna, kas TV ekrānos bija redzama vairākus gadus, pēkšņi atteicās no šķietami daudzsološās karjeras un darba televīzijā. Viņa pievērsās ģimenes dzīvei – apprecējās, nodibināja ģimeni, kļuva par mammu meitai Karolīnai.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elīna ar vīru Oskaru.

Visu šo laiku Elīna veltīja rūpēm par ģimeni, bija reti manāma sabiedrībā. Savulaik viņa intervijā skaidroja savu lēmumu atstāt darbu televīzijā: “Ja sevī esi apņēmies aizvērt kādas durvis, tad automātiski kādas citas tev atveras! Tā tas notika arī ar mani – biju apņēmības pilna iet prom no televīzijas formāta vispār un sākt dzīvē ko jaunu.”

Tagad ar sociālo tīklu starpniecību Elīna meklē cilvēkus, kuri varētu viņai līdzēt mācību procesā: “Jau kādu laiku mācos Integral Coaching Canada, apgūstu profesionālā integrālā kouča programmu un kļūstu arvien pārliecinātāka par integrālās pieejas veiksmīgumu cilvēka attīstībā un labākā sevis izpratnē. Esmu koučs apmācībā, noteikti ir aspekti, kuri neizdodas tik plūstoši un veikli, kā gribētos, taču vienlaikus man ir zināšanas un uzticēšanās integrālajai pieejai un sev kā līdzgaitniekam cilvēka izaugsmē. Daļa mācību procesa balstās uz reālu prakses darbu. Tāpēc aicinu tevi kļūt par manu brīvprātīgo klientu. Ja esi iestrēdzis kādu sev svarīgu jautājumu risinājumos vai mērķu sasniegšanā. Ja šķiet, ka esi apmaldījies un nevari atrast savas dzīves patieso aicinājumu. Ja esi pazaudējis prieku un ikdienu jūti kā nebeidzamu uzdevumu un pārbaudījumu gūzmu. Ja esi gatavs pārmaiņām savā dzīvē, taču nezini, kā lai tās īsteno. Ja kaut kas no augstāk minētā ir par tevi vai varbūt tev ir kāds cits būtisks temats, ar kuru gribi strādāt, sūti man ziņu,” aicina Elīna.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās