Deividu Bekhemu par nākamo Džeimsu Bondu! Bet vai viņš prot tēlot?
Bijušā futbolista Deivida Bekhema fani labprāt viņu redzētu kā nākamo Džeimsu Bondu, nomainot šajā lomā britu aktieri Danielu Kreigu.
Slavenības
2015. gada 13. septembris, 05:52

Deividu Bekhemu par nākamo Džeimsu Bondu! Bet vai viņš prot tēlot?

Jauns.lv

Nesen bijušais futbolists Deivids Bekhems (40) atzinis, ka labprāt pievērstos aktiera karjerai. Simtiem fanu „Twitter” blogā ierosinājuši eks „Manchester United” spēlētājam ar numuru 7 nomainīt šo skaitli uz 007 un kļūt par nākamo Džeimsu Bondu.

Izdevums „Daily Star” informēja, ka Deivids Bekhems patiešām „apsverot” šādu domu un ļoti nopietni attiecoties pret ierosinājumu pārņemt Daniela Kreiga populāro lomu. Galu galā viņam jau agrāk karjeras maiņa padevusies veiksmīgi. No sportista nonākot modes industrijā un iemēģinot sevi modeļa ampluā. Diemžēl Bekhema pārstāvis gan noliedzis šādas informācijas patiesumu, ka bijušais futbolists būtu iecerējis kandidēt uz Džeimsa Bonda lomu, lai gan nesen izteicis vēlmi izmēģināt spējas aktiermākslā.

Bekhems atzinis, ka būs gatavs uzņemt jebkuru devu kritikas par savu aktierspēli režisora Gaja Ričija filmā „Knights Of The Roundtable: King Arthur”, kas uz ekrāniem iznāks nākamajā vasarā.

Pēc šī paškritiskā paziņojuma fani ātri vien steidzās uzmundrināt savu elku, norādot, ka viņš būtu „perfekta izvēle” nākamajam aģentam 007.

Daniela Kreiga laiks Džeimsa Bonda tēlā pamazām iztek un kinomāni diskutē, kuram viņš varētu nodot tālāk Iana Fleminga izdomātā leģendārā spiega lomu.

Kāds no faniem entuziasma pārpilns rakstīja: „Cilvēki runā par Idrisu Elbu, taču man Deivids Bekhems ir īstā izvēle Džeimsa Bonda lomai. Turklāt viņš arī ir brits!.”

Kāds cits, kurš tic Bekhema aktiera talantam, piebildis: „Vai tas nebūtu fantastiski, ja Deivids Bekhems būtu nākamais Džeimss Bonds?”

Režisors Gajs Ričijs, kurš godam apliecinājis savu meistarību kino jomā, tic Deivida Bekhema spējām, taču sportists pats apzinās, ka viņu skars barga kritika, jo bijušais sportists izdomājis pievērsties kino. „Es ļoti labi zinu, ka daudzi sportisti un citas slavenības ir pamēģinājuši roku aktiermeistarībā un izgāzušies,” Deivids norādījis laikrakstam „The Times”. „Es zinu, ka tā ir sarežģīta profesija, kur nepieciešama liela meistarība un disciplīna, un es negribētu iet lieliem soļiem pārāk ātri, pirms tam neapgūstot ko vairāk par šo jomu un krietni vairāk nevingrinoties.”

„Viss, ko esmu līdz šim darījis, man ir paticis,” atzīst Bekhems. „Es spēju tikt galā ar gandrīz visu. Esmu sabiedrībā labi zināma personība, tāpēc esmu pieradis pie kritikas.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press