Slavenības
2020. gada 2. decembris, 06:33

Supermodele, kuras zvaigzne nenoriet. Keita Mosa 41. reizi pozē žurnāla “Vogue” vākam!

Jauns.lv

Britu supermodele Keita Mosa jau 41. reizi pozējusi modes žurnāla “Vogue” vāka fotogrāfijai. Pirmo reizi viņas foto šī izdevuma vāku rotāja pirms 27 gadiem.

Supermodeles Keitas Mosas (46) fotogrāfija būs skatāma uz žurnāla “Vogue” britu izdevuma 2021. gada janvāra numura vāka.

Pirmo reizi Keitas Mosas fotogrāfija uz žurnāla "Vogue" vāka publicēta pirms 27 gadiem.

Pirmo reizi  viņas fotogrāfija par modes Bībeli dēvētā žurnāla vāku rotāja 1993. gada martā, kad Mosa bija vien 19 gadus veca.

Keita Mosa ar meitu Lilu Greisu 2020. gada maijā Londonā

gallery icon

Supermodele, kuru savulaik iesauca par “Tanku”, jo viņa vētrainās ballītēs spēja tukšot degvīna glāzītes vienu pēc otras, tusiņu laiku atstājusi pagātnē un pie miera dodas jau vienpadsmitos vakarā. Modele, kura šķita var iztikt pavisam bez gulēšanas, tagad apliecina, ka viņai ir nepieciešamas vismaz astoņas stundas miega, lai nākamajā dienā nebūtu sliktā omā.

“Es ceļos ap astoņiem rītā. Jūtos nedaudz gausa pēcpusdienā, ja nav sanācis izgulēties astoņas stundas.”

Ballīšu un iedzeršanas vietā “jaunā Keita” katru dienu nodarbojas ar jogu, lai būtu vingra un labā formā, kā fiziski, tā emocionāli.

Sarunā ar žurnāla “Elle” reportieri Mosa pastāstījusi: “Mans vingrošanas režīms sākas ar jogu no paša rīta – mans jogas pasniedzējs nāk uz manu māju.”

“Man mājās ir arī maza sporta zālīte ar “Peloton” velotrenažieri, ko gan neizmantoju pārāk bieži.”

“Tas prasa lielu piepūli, taču manam brālim gan patīk.”

“Ar stresu es cenšos tik galā ar jogas palīdzību. Tā man palīdz koncentrēties uz šobrīd un tagad notiekošo.”

Interesanti, ka Mosas vētrainās dienas nemaz nav tik tālā pagātnē. Savu 40. dzimšanas dienu, kas bija pirms sešiem gadiem, modele atzīmējusi 100 stundas no vietas. Pēdējie viesi gaviļnieces mājas pametuši tikai četras dienas pēc jubilejas! Par godu apaļajai dzimšanas dienai Keita bija sarīkojusi tematisku ballīti Glāstonberijas festivāla noskaņās un par savu ballīti iztērējusi vairāk nekā 100 000 sterliņu mārciņu.

Britu supermodelei Keitai Mosai – 40!

gallery icon

Viesu izklaidei, Mosa bija noalgojusi taro kāršu licējas, uguns spļāvējus un seju apgleznotājus. Par izklaidēm vien modele samaksājusi 30 000 sterliņu mārciņu, bet ēdienu, dzērienu un ziedu izmaksas sastādījušas gandrīz 70 000 sterliņu mārciņu.

Šīs viesības tolaik apmeklējuši aptuveni 150 viesi.