foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Dziedātāja Demija Lovato apstulbina fanus, publicējot bildi ar pagatavoto maltīti
Demija Lovato
Slavenības
2020. gada 28. novembris, 22:31

Dziedātāja Demija Lovato apstulbina fanus, publicējot bildi ar pagatavoto maltīti

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Demija Lovato pamatīgi apstulbinājusi fanus, publicējot bildi ar Pateicības dienā gatavotu tītaru. Šķiet, kas tur liels, jo tītars ir tradicionālais amerikāņu Pateicības dienas ēdiens, tomēr vēl pirms neilga laika Lovato uzsvēra to, cik svarīgi šos putnus nenogalināt.

26.novembrī dzīvnieku aizsardzības biedrība "Farm Sanctuary" savā "Instagram" lapā publicēja bildi, kurā dziedātāja Demija Lovato redzama, smaidīdama klēpī turot tītaru. "Farm Sanctuary" tiek uzskatīta par lielāko un efektīvāko lauksaimniecības dzīvnieku glābšanas un aizsardzības organizāciju.

"Mēs esam ļoti pateicīgi par šiem "līdzjūtības vēstnešiem" un visiem, kuri izmanto savu platformu, lai veicinātu izpratni par šiem apbrīnojamajiem putniem," pie bildes rakstīja organizācija.

Tā vietā, lai tītaru apēstu, organizācija (un, šķiet, arī tās izraudzītie "līdzjūtības vēstneši") aicina tos adoptēt.

Neskatoties uz pagodinošo titulu, jau pēc neilga laika Lovato par šo sadarbību jau bija aizmirsusi un publicējusi bildi, kurā redzams cepts tītars. "Esmu pateicīga par jums visiem," pie apbrūninātā putna bildes pierakstījusi dziedātāja.

foto: Instagram / ddlovato
Demijas Lovato ceptais tītars

Bilde ātri vien sāka apceļot internetu, cilvēkos raisot dažādas emocijas - gan dusmas, gan smieklus.

Saniknotie dzīvnieku aizstāvji pie "Farm Sanctuary" bildes komentāros norādīja, ka dziedātāja šādu pagodinājumu nav pelnījusi.

Zināms, ka ASV 26.novembrī tika atzīmēta Pateicības diena, kuras laikā tradicionāli galdā tiek celts tītara cepetis.