Slavenības
2020. gada 27. novembris, 08:29

Megana Foksa iesniedz oficiālu laulības šķiršanas prasību

Jauns.lv

Aktrise Megana Foksa pirmo reizi izgājusi sabiedrībā ar jauno draugu Machine Gun Kelly un dienu pirms Pateicības dienas iesniegusi oficiālu laulības šķiršanas prasību no vīra - seriāla “Beverlihilsas 90210” zvaigznes Braiena Ostina Grīna. Pāris jau kādu laiku dzīvo atsevišķi, tikai nebija sākuši juridiski kārtot šķiršanos.

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon
39

Meganas Foksas un Braiena Ostina Grīna laulība bijusi kā amerikāņu kalniņi. Megana jau reiz pieprasīja šķiršanos, bet tad pāris salaba un sagaidīja pasaulē trešo dēlu. Tagad aktrise atkal iesniegusi tiesā šķiršanās prasību. Šoreiz šķiet, ka laulība tiešām tiks šķirta, jo Foksa jau vairs neslēpj jaunās attiecības ar reperi Machine Gun Kelly.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon
19

Saskaņā ar izdevuma “The Blast” rīcībā nonākušajiem tiesas dokumentiem, Megana Foksa (34) laulības šķiršanas prasību no Braiena Ostina Grīna (47) iesniegusi trešdien.

Aktrise nolēmusi sākt kārtot šo lietu dienu pirms Amerikā populārās Pateicības dienas un tikai trīs dienas pēc tam, kad apmeklējusi “American Music Awards” ceremonijas vakaru un uz sarkanā paklāja pozējusi kopā ar savu jauno draugu Machine Gun Kelly.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

gallery icon
35

Foksas un Grīna pārstāvji situāciju nav komentējuši, lai gan slavenību žurnāls “People” to viņiem lūdzis.

Grīns jau agrāk apstiprinājis, ka ar sievu dzīvo šķirti ju kopš šā gada maija. Viņš attiecību iziršanu apliecinājis pēc tam, kad Megana bija redzēta pavadām laiku kopā ar reperi, kura īstais vārds ir Kolsons Beikers.

Meganas Foksas un Braiena Ostina Grīna ģimene 2016. gada jūlijā

Aktieri Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ģimenē audzina dēlus Noa (3) un Bodhi (2). Mēnesi pēc šo attēlu uzņemšanas ...

gallery icon
10

Meganai Foksai un Braienam Ostinam Grīnam ir trīs kopīgi dēli: Noa Šenons (8), Bodhi Rensons (6) un Džornijs Rivers (4).

Pāris iepazinās filmas “Hope & Faith” uzņemšanas laikā 2004. gadā, kad Meganai bija vien 18 gadu, bet Braienam jau 30. Pēc divu gadu ilgas draudzības 2006. gada novembrī pāris saderinājās, savukārt 2009. gada februārī saderināšanos atsauca un pašķīrās. Gadu vēlāk abi atkal saderinājās un jau drīz pēc tam – 2010. gadā – nosvinēja kāzas.

Meganas Foksas kaislīgā mīla

gallery icon
9

Piecus gadus pēc kāzām attiecības piemeklēja nākamā krīze un Megana iesniedza laulības šķiršanas prasību. Tajā pašā laikā abi atklāja, ka ir trešā bērna gaidībās. Gadu vēlāk viņi ģimenes dzīvi atjaunoja.

Šobrīd pieteiktā šķiršanās prasība seko pusotru gadu pēc tam, kad 2019. gada aprīlī Megana atsauca iepriekšējo.

Meganas Foksas romantiskās brīvdienas Havaju salās

gallery icon
13

Megana jau ilgāku laiku ir kopā ar reperi Machine Gun Kelly, ar kuru iepazinās, strādājot pie filmas “Midnight in the Switchgrass”. Grīns savā podkāstā paziņoja, ka abi ar sievu pašķīrušies pēc tam, kad pēc vairāku mēnešu ilgas filmēšanās ārzemēs (kopā ar Kelliju) un šķirtības, viņa atgriezusies abu kopīgajās mājās Kalifornijā.

Megana Foksa ar draugu ļaujas romantiskai divvientulībai

gallery icon
9

Lai gan sākotnēji šķita, ka šķiršanās ir abu kopīgi un draudzīgi pieņemts lēmums, pēc tam laulātais pāris viens par otru sociālajos tīklos izteikuši ne tās jaukākās piezīmes. Savukārt kāds no ģimenes draugiem slavenību žurnālam “People” izteicies, ka viņi jau ilgāku laiku nespējot saprasties.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Arī Braiena Ostina Grīna dzīvē ir jauna mīlestība. Jūlijā viņš redzēts kopā ar modeli Tīnu Luīzi. Pēc mēnesi ilgušām attiecībām, viņš no jaunās sirdsdāmas pašķīries, bet jau septembrī atklātībā nonākušas ziņas, ka abi romantiskās attiecības atjaunojuši.

“Viņiem ir grūti atrast kopīgu valodu un tā tas ir jau krietnu laiku,” vārdā nenosauktais paziņa norādījis žurnālam “People”.

Paziņas arī izteikušies, ka Grīnam esot grūti pieņemt Foksas jaunās attiecības ar Kelliju.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Braiens Ostins Grīns un Tīna Luīze.

“Situācija ir sarežģīta. Braiens kā tētis ir lielisks. Viņš ir brīnišķīgs kopā ar puikām,” norāda paziņa. “Problēma ir tajā, ka viņš glabā rūgtumu, ka Megana tik ātri uzsākusi jaunas attiecības ar Machine Gun Kelly. Viņam to ir ļoti grūti pieņemt. Tomēr viņa uzvedība var būt diezgan nenobriedusi, kad runa ir par Meganu. Viņš zina, kā sarūgtināt Meganu. Agrāk viņam ieteica atslābt un veltīt uzmanību saviem puikām.”