Slavenības
2020. gada 26. novembris, 10:35

Avrila Laviņja nopērk māju kaimiņos dziedātājai Lady Gaga

Jauns.lv

Kanādiešu popdziedātāja Avrila Laviņa (36) nav žēlojusi nepilnus astoņus miljonus dolāru par jaunas mājas iegādi Malibu (Kalifornijā) pašā okeāna krastā.

Avrila Laviņja nopērk jaunu māju Malibu

gallery icon

Kanādiešu dziedātāja Avrila Laviņja iegādājusies modernu māju ekskluzīvajā Malibu rajonā, par jauno īpašumu samaksājot 7,8 miljonus ASV dolāru. Popzvaigznei kaimiņos savā 23 miljonu vērtajā villā dzīvo ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga.

Avrila Laviņja un miljardieris Filips Sarofims

gallery icon

Māja uzcelta uz stāvas klints tieši virs Malibu iecienītajām smilšu pludmalēm. No Laviņjas jaunās mājas paveras skats uz okeānu.

Īpašums uzbūvēts tā, ka nav redzams no ielas, nodrošinot īpašniekam maksimālu privātumu. Māja atrodas aiz vārtiem nožogota gara iebraucamā ceļa.

Avrilas Laviņjas un Derika Viblija kāzas 2006. gada jūlijā

Deriks Viblijs un Avrila Laviņja apprecējās 2006. gada 15. jūlijā, taču pēc trim kopdzīves gadiem kanādiešu dziedātāja iesniedza laulības šķiršanas ...

gallery icon

Ēka celta aizvadītā gadsimta sešdesmitos gados, taču pirms dažiem gadiem tā pilnībā pārbūvēta. Renovācijas darbus vadījis atzīts Malibu attīstītājs un dizainers, kurš specializējies mūsdienīgos projektos un minimālisma idejās.

Māja nav ļoti liela, nekustamo īpašumu tirgus datos uzrādīts, ka kopējā dzīvojamā platība nepārsniedz 300 kvadrātmetru. Ēka ir viena stāva celtne, kuras būvē ievērots atvērtais plānojums. Lai telpas būtu gaišas arī diennakts tumšajā laikā, koka siju griestos ir daudz nelielu spuldzīšu.

Avrila Laviņja un „Nickelback” solists Čads Krēgers

gallery icon

Viesistabā ir kamīns un pēc pasūtījuma projektēts koka skapis. Grīdas mājā klāj medus krāsas koka dēļu grīdas. Logi ir plaši, bet bīdāmās stikla durvis ļauj iziet pagalmā un priecāties par skatiem uz okeānu.

Saimnieku guļamistaba ar velvētiem griestiem izolēta mājas vienā spārnā. Arī no šīs telpas paveras burvīgs skatus uz okeānu. No istabas iespējams iziet uz āra terasi.

Avrila un viņas vīrieši

gallery icon

Līdzās guļamistabai ir garderobe ar izgaismotiem plauktiem un stikla durvīm, kas sargā apģērbus, apavus un aksesuārus no putekļu uzkrāšanās.

Pie mājas ir labiekārtots namiņš ar saunu, savukārt ēkā ir vīna telpa ar klimata kontroli, izsmalcināta virtuve ar pašu modernāko aprīkojumu, kā arī divas viesu guļamistabas, viena no kurām pārveidota par nelielu mājas sporta zāli.

Pie mājas ir garāža divām automašīnām, kā arī viesu namiņš.

Avrilas Laviņjas jaunākie privātie foto

Dziedātājas Avrilas Laviņjas jaunākie privātie foto no viņas "Twitter" konta.

gallery icon

Vēl lielāku privātumu no apkārtējo skatieniem nodrošina augsti un biezi dzīvžogi. Teritorijā ir daudz lapu koku, kas sniedz ēnu karstākajās dienās.

Ārā ierīkota arī atpūtas zona ar barbekjū vietu, un pie mājas ir baseins ar spa zonu.