TV
2020. gada 18. novembris, 07:15

Noklausies! Kanāla 360TV personības Lauris Reiniks, Egija Gailuma, Ieva Koha-Zeltiņa un Nauris Brikmanis iedziedājuši unikālu spēka dziesmu Latvijai

Jauns.lv

Novembrī, kad atzīmējam Latvijas dzimšanas dienu un biežāk veltām sirsnīgus vārdus gan viens otram, gan tiem, kuri palīdzējuši stiprināt mūsu valsti, dziedātājs un šova “Pasaki to skaļi” vadītājs Lauris Reiniks, kā arī tautā iemīļotais dzejnieks un mūziķis Guntars Račs, talkā aicinot Latvijas iedzīvotājus, radījuši unikālu dziesmu - neatkārtojamu sveicienu mūsu valstij un visiem tās iedzīvotājiem. Dziesma tapusi ar kanāla 360TV, Radio Skonto un jauns.lv atbalstu, bet tai iedvesmojuši portāla sadaļā “Sirdsvārdi” sūtītie “paldies” vārdi un laba vēlējumi.

Nepārspējama, īpaša, iedvesmojoša, savējā, mīļa, neatkārtojama – šie ir tikai daži no populārākajiem sirds vārdiem, ko esam viens otram šajā svētku laikā veltījuši un kas arī ievīti jaunradītajā dziesmā. To iedziedājušas kanāla 360TV personības – Lauris Reiniks, Egija Gailuma, Ieva Koha-Zeltiņa un Nauris Brikmanis.

Mūziķu un tautas, kopīgi radītās dziesmas pirmatskaņojums izskanēs arī 18. novembrī Radio Skonto ēterā, kā arī plkst. 21:00 kanāla 360TV “Pasaki to skaļi” raidījumā, kur Valsts svētku noskaņās satiksies īpaši viesi - dziedātājs Jānis Stībelis savu sirsnīgāko paldies teiks pašai skatuves dīvai Laimai Vaikulei.

PASAKI TO SKAĻI!

Es esmu savējais, tu savējā

Un šodien mana sirds būs tavējā

Es būšu uzticams un paļāvīgs

Ar tevi kopā un tev noderīgs

Es būšu tepat vien un tu tāpat

Kā īstam draugam draugs, lai kur ved skats

Mēs kopā dzīvosim, šai pasaulē

Vien pasaki to skaļi, neklusē

Es esmu savējais, tu savējā

Un šodien mana sirds būs tavējā

Mēs kopā dzīvosim, šai pasaulē

Vien pasaki to skaļi, neklusē!

Lai vārdi iedvesmo, lai priekā zeļ

Tu būsi debesis, es būšu ceļš

Kā mīļš ar mīļāko, tik labsirdīgs

Kā kaut kas nepārspējams, bezgalīgs

Šis mirklis īpašs ir un netverams

Kā mīlestības laiks, tik pazīstams

Kā teikums ierakstīts, tev dvēselē

Vien pasaki to skaļi, neklusē!