Slavenības
2020. gada 14. novembris, 05:55

"Bērni būs bēdīgi,"- hercogiene Ketrīna un princis Viljams pieņēmuši grūtu lēmumu

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (38) pieņēmusi grūtu lēmumu. Viņa šogad nevedīs astoņus gadus veco Džordžu, piecus gadus veco Šarloti un divus gadus veco Luisu pie vecmāmiņas un vectētiņa Ziemassvētkos.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Prinča Viljama sieva ļoti skumst pēc saviem tuviniekiem. Viņa nav satikusi māsu ar ģimeni un savus vecākus kopš koronavīrusa pandēmijas pirmā viļņa pavasarī.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna.

Tagad otrais vilnis atņēmis iespēju pavadīt arī Ziemassvētkus pie saviem vecākiem - Kerolas un Maikla Midltoniem - Berkšīras grāfistē.

Hercogienes Ketrīnas mamma Kerola Midltone - māte, vecmāmiņa un brieduma gadu stila ikona

gallery icon
37

Hercogienes Ketrīnas mamma apliecinājusi, ka savus mazbērnus šogad redzēs tikai ar video zvana palīdzību. Ketrīnas bērniem ļoti patīk kopā ar vecmāmiņu Kerolu pušķot Ziemassvētku eglīti, taču šogad ģimene šo tradīciju mēģinās nodrošināt tikai ar moderno tehnoloģiju palīdzību.

Hercogienes Ketrīnas vecāki Maikls un Kerola Midltoni

gallery icon
8

“Mēs nevarēsim sapulcēties visi kopā. Taču pēc šāda gada, kāds ir izvērties 2020., mums jāatceras, kas šajos Ziemassvētkos ir patiešām svarīgs. Man patiešām ir svarīgi, lai ģimenē cits ar citu izjustu saikni. Parasti es atļauju mazbērniem palīdzēt rotāt eglīti, taču šogad viņi man palīdzēs ar videozvana palīdzību,” pastāstījusi Kerola Midltone.

Hercogienes Ketrīnas šarmantā māte Kerola Midltone

gallery icon
38

Hercogienes mamma pajokojusi, ka, iespējams, pēc tam viņai vajadzēs pārkārtot eglīšu rotājumus, lai svētku kociņš izskatītos rotāts ar gaumi. Kembridžu ģimenes fani bija priecīgi uzzināt jaunumus par šo ģimeni. Taču viņi arīdzan atzinuši, ka jūt līdzi Džordžam, Šarlotei un Luisam, kuriem tik ļoti patīk viesoties pie vecmāmiņas Kerolas.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Līdz pandēmijai Kerola bieži pavadīja laiku kopā ar mazbērniem. Džordžam vienmēr patika, ka ome ņem viņu līdzi uz savu darbu ballīšu piederumu veikalā “Party Pieces”. Tur mazais mēdza tēlot pārdevēju un par centīgu darbu no vecmāmiņas vienmēr saņēma saldumus.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Reiz Džordžs, pašam to negribot, “nodevis” vecmāmiņu. Ketrīna tolaik bijusi oficiālā vizītē un zvanījusi vecākiem, lai uzzinātu, kā klājas bērniem. Džordžs izpļāpājies, ka pusdienās omīte iedevusi čipsus. Ketrīna par to tikai pasmējusies, priecājoties, ka bērni jūtas apmierināti un pārāk nepārdzīvo mammas prombūtni.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28