Slavenības
2020. gada 12. novembris, 15:55

Rūperts Grints parāda meitas pirmo fotogrāfiju un atklāj viņas neparasto vārdu

Jauns.lv

"Harija Potera" sāgas zvaigzne Rūperts Grints pavēstījis, ka visbeidzot pievienojies “Instagram” lietotāju pulkam. Savā pirmajā ierakstā viņš parāda jaundzimušās meitiņas fotogrāfiju un atklāj, kādu neparastu vārdu kopā ar draudzeni izraudzījies savai atvasei.

Rūperts Grints ar draudzeni Džordžiju Grūmu

gallery icon
15

Meitiņa nākusi pasaulē 32 gadus vecā aktiera Rūperta Grinta un viņa draudzenes Džordžijas Grūmas ģimenē. Otrdien “Harija Potera” zvaigzne izveidojis savu “Instagram” kontu un faniem pirmo reizi parādīja savas sešus mēnešus vecās meitiņas fotogrāfiju. Jaunais tēvs arīdzan atklājis, ka mazajai dots vārds Vensdeja (Wednesday tulkojumā no angļu valodas – Trešdiena).

foto: MJ Pictures / BACKGRID/Vida Pres/ Vida Press
Rūperts Grints ar draudzeni Džordžiju Grūmu un abu kopīgo meitu.

Aktieris, kura kontam nepilnas diennakts laikā pieteicies miljons sekotāju, fotogrāfijā redzams sēžam uz koši dzeltena dīvāna ar meitu klēpī un tikpat kā nemanāmi smaidām.

Hārlovā, Anglijā, dzimušais aktieris savu pirmo ierakstu papildinājis ar sekojošu komentāru: “Hei, "Instagram", tikai desmit gadus vēlāk, bet te nu es esmu.”

“Gribu jūs visus iepazīstināt ar Vensdeju G. Grintu,” paturpinājis aktieris.

Iespējams, ka “Harija Potera” sāgas aktieris iedvesmojies no Vensdejas Adamsas – “Adamsu ģimenes dārgumu” kolorītās meitas.

Daniels Redklifs, Emma Vatsone un Rūperts Grints gadu gaitā

gallery icon
31

Rūperts un viņa ilggadējā draudzene Džordžija (28) maijā publiski apstiprināja, ka ir kļuvuši par vecākiem. Tas bija tikai mēnesi pēc tam, kad pāris atklāja, ka ir pirmā bērna gaidībās.

Harija Potera aktieriem bērnība beigusies

gallery icon
13

“Rūperts Grints un Džordžija Grūma ir saviļņoti paziņot, ka gaida mazuli un lūdz saglabāt privātumu šajā laikā,” tolaik izdevumam “Daily Mail” vēstīja pāra pārstāvis.

Rūperts un aktrise Džordžija, kuru atpazīstamu padarīja loma filmā “Angus, Thongs and Perfect Snogging”, ir kopā kopš 2011. gada.

foto: Paramount/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Džordžija Grūma romantiskajā komēdijā "Angus, Thongs and Perfect Snogging" (2008).

Pērn paradījās baumas, ka pāris varētu būt apprecējies, jo brunete bija manīta krodziņā ieturam pusdienas, bet viņas zeltnesi rotāja spoža zelta stīpiņa.

2018. gadā intervijā izdevumam “The Guardian” Grints atzina, ka ir gatavs ģimenes dzīvei un cer, ka kādudien viņam būs bērni.

Harija Potera pēdējās filmas pirmizrāde

gallery icon
21

“Pārņēma dīvaina sajūta, kad man palika 30,” apliecināja aktieris. “Nejūtos, ka būtu jau pārkāpis šo slieksni, un pārņem neziņa par to, kāda būs nākotne. Es ļaušos plūst pa straumei, turpinot spēlēt interesantus varoņus un tad jau redzēsim, kā būs.”

“Es jau vistuvākajā laikā gribētu ģimeni un bērnus. Ja man būtu dēls, vai es viņu nosauktu par Ronu? Tas ir gana labs vārds, bet visticamāk, ka ne. Turklāt uzvārdam Grints ir ļoti grūti pieskaņot kādu vienzilbes vārdu.”

Tā Rūperts Grints vēro tenisa spēli

gallery icon
12

Rūpertam pasaules slavu atnesa Rona Vīzlija loma sāgā par mazo burvi Hariju Poteru. Viņš sāka tajā filmēties 2001. gadā, bet darbs pie fantāzijas filmas tika noslēgts vien 2011. gadā.

Pēc dalības “Harija Potera” sāgā Grints nofilmējies vairākos TV seriālos, to skaitā komēdijā “Sick Note”, kriminālseriālos “Snatch” un “The ABC Murders”.