Slavenības
2020. gada 4. novembris, 16:21

Pīrss Morgans jūtas atvieglots, ka Kima Kardašjana nebūs ASV pirmā lēdija, jo Kanje Vests prezidenta vēlēšanās izgāzies

Jauns.lv

Britu TV rīta šova “Good Morning Britain” vadītājs Pīrss Morgans, kuram nekad pēc vārda kabatā nav jāmeklē, publiski paudis atvieglojuma sajūtu, ka reperis Kanje Vests izgāzies ASV prezidenta vēlēšanās, saņemot nedaudz virs 50 000 balsu. Tas nozīmē, ka sabiedrības dāma Kima Kardašjana nebūs pirmā lēdija.

foto: action press/ Vida Press
Kanje Vests.

Pīrss Morgans savā rīta programmā paudis atvieglojuma sajūtu, ka Kima Kardašjana neievāksies Baltajā namā kopā ar savu vīru reperi Kanji Vestu.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon
15

55 gadus vecais žurnālists programmā “Good Morning Britain” ar savu kolēģi diskutējis par ASV prezidenta vēlēšanām, kad tika paziņots, ka reperis Kanje Vests esot atzinis savu sakāvi.

Kanje Vests satiekas ar Donaldu Trampu

gallery icon
16

Mūziķis, kurš vasarā paziņoja, ka kandidēs šogad notiekošajās ASV prezidenta amata vēlēšanās, izstājies no sacensības pēc tam, kad saņēmis tikai nedaudz vairāk kā 50 000 ASV balsstiesīgo vēlētāju balsu.

Uzrunājot “Good Morning Britain” skatītājus, Morgans sajūsmināti paziņojis šo ziņu, ka mūziķis un zīmola “Yeezy” dizainers vairs uz amatu nekandidē.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

“Jūs visi, visticamāk, būsiet atviegloti, uzzinot, ka Kanje Vests ir piekāpies,” izsaucies Morgans.

Savukārt šova otra vadītāja Sūzana Rīda piebildusi: “Klau, Kanje Vest, viss vēl nav beidzies, kamēr nav beidzies!”

Reperis Kanje Vests saplūcas ar paparaci Losandželosas lidostā

Amerikāņu reperim Kanje Vestam nākas stāties tiesas priekšā par kāda paparaci piekaušanu 2013. gada jūlijā pie Losandželosas lidostas. Mūziķis apgalvo, ...

gallery icon
22

Savukārt Pīrss turpinājis iesākto domu, norādot uz “milzīgu atvieglojumu”, ka realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana nekļūs par ASV pirmo lēdiju.

“Mums nebūs pirmā lēdija Kima Kardašjana Vesta, kas, visticamāk, ir milzīgs atvieglojums mums visiem, neatkarīgi no politiskās pārliecības, kādai sevi pieskaitām,” izteicies Morgans.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Pīrss Morgans satiek Kimu Kardašjanu un viņas vīru Kanji Vestu “GQ” balvu ceremonijas vakarā 2014. gadā.

Lai gan Kanje Vests šā gada vēlēšanās cietis sakāvi, tas neaptur mūziķi miljardieri no domas par kandidēšanu uz ASV prezidenta amatu nākamajās vēlēšanās 2024. gadā.

Tikai dažas stundas pēc tam, kad četru bērnu tēvs pie vēlēšanu urnas iemeta biļetenu, kurā balsoja pats par sevi, Kanje dalījās ar noslēpumainu tvītu sociālajos tīklos, kur deva mājienu par koncentrēšanos uz nākamajām ASV prezidenta vēlēšanām.

“Dievs ir tik labs,” rakstīja reperis. “Šodien es pirmo reizi mūžā balsoju ASV prezidenta vēlēšanās, un tas ir par kādu, kuram pilnībā uzticos… par sevi.”

Pēc tam viņš saviem 30,9 miljoniem sekotāju rakstīja nākamo vēstījumu: “Nu labi, Kanje 2024. gadā.”

Pīrss Morgans ir kritiski noskaņots pret Kanji Vestu jau kopš brīža, kad reperis paziņoja par savu vēlēšanos kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās.

Kad mūziķis par savu lēmumu ierakstīja sociālajos tīklos šā gada jūlijā, Pīrss komentēja: “Ne tagad, Kanje. Nopietni.”

Pīrss Morgans ar vecākiem

gallery icon
6

Morgans vairākkārt negatīvi izteicies arī par Kimu Kardašjanu, kritizējot sabiedrības dāmas uzvedību kā “savtīgu, neapdomīgu, un potenciālu katastrofu Amerikai”.

Pīrss Morgans ar sievu Sēliju Voldenu

gallery icon
14

Tā, ka Saseksas hercogiene Megana nav vienīgā, kas nepatīk šim žurnālistam, un par ko viņš nekad nepalaiž garām izdevību publiski izteikt savu kritisko viedokli.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon
75