Slavenības
2020. gada 30. oktobris, 06:44

Sāra Džesika Pārkere dēla 18. dzimšanas dienā padalās ar retām fotogrāfijām… viņš ir tik līdzīgs tētim!

Jauns.lv

“Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sāra Džesika Pārkere (55) sniegusi faniem retu ieskatu savā ģimenes dzīvē, parādot sava 18 gadu vecā dēla bērnības dienu fotogrāfijas. Šādi viņa suminājusi savu vecāko atvasi viņam nozīmīgajā jubilejā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sāra Džesika Pārkere sava dēla Džeimsa Vilkija 18. dzimšanas dienu atzīmējusi “Instagram” kontā ar viņa bērnības fotogrāfiju retrospekciju.

Pāršķirstot albumus, Sāra izvēlējusies mīļākās bildes un parādījusi tās 6,3 miljoniem sava profila sekotāju. Džeimsa līdzība ar tēti, aktrises vīru Metjū Broderiku (58), ir nenoliedzama.

Sāra Džesika Pārkere ar dēlu Džeimsu Vilkiju

gallery icon
24

Vienā no attēliem Sāra pacēlusi mazo dēliņu rokās virs galvas. Viņš tajā ir vēl pavisam mazs zīdainis, kas ģērbts autiņbiksītēs. Citā fotogrāfijā Džeimss ir mazliet paaudzies un priecīgs skrien pa lauku.

Paparaci izseko Sāru Džesiku Pārkeri un dēlu

gallery icon
7

Sāra Džesika Pārkere ir ļoti noslēgta, kad runa ir par viņas privāto dzīvi. Viņa nepublisko savas ģimenes fotogrāfijas ik pārdienas, kā to dara citas slavenības. Tikai šoreiz dēla īpašajā dzimšanas dienā viņa izdarījusi izņēmumu un pie fotogrāfiju izlases klāt pievienojusi sirsnīgu veltījumu nu jau pieaugušajai atvasei un atzīmējusi, ka viņam šogad pirmo reizi būs balsstiesības. Nākamnedēļ Amerikas Savienotajās Valstīs gaidāmas prezidenta vēlēšanas.

Tā Sāra Džesika Pārkere saģērbusi meitas pirmajai skolas dienai

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigznei Sārai Džesikai Pārkerei ir pašai sava apģērbu līnija, un viņai ļoti patīk pucēt arī savas ...

gallery icon
16

“2020. gada 28. oktobris. Mans mīļotais dēls, Džeims Vilkij. Šajā dienā tu kļūsti 18 gadus vecs. Es brīnos, kā paskrējuši šie gadi, bet vienlīdz arī par to, kāds jauns vīrietis tu tagad kļūsti.”

Lietainā dienā Sāras Džesikas Pārkeres dvīnes ir košas kā puķītes

gallery icon
10

“Mana mīlestība pret tevi ir sāpes un gods. Dodoties uz priekšu nākotnē, es palieku tava priviliģētā un nesatricināmā uzticības persona, un priekpilnā aculieciniece nākamajam gadam.”

“Daudz laimes dzimšanas dienā, mans pirmreizējais vēlētāj. Es tevi tik ļoti mīlu. Mamma.”

Sāras Džesikas Pārkeres dvīnīšu stils lietainai dienai

gallery icon
9

Džeimss ir Sāras Džesikas Pārkeres un Metjū Broderika vecākais bērns. Pārim ir arī divas 11 gadus vecas dvīnītes Mariona un Tabita, kuras gan pasaulē nākušas ar surogātmātes palīdzību.

Sāru un Metjū iepazīstināja viens no aktiera brāļiem. Pāris apprecējās 1997. gadā. Pārkerei kāzu dienā bija melna līgavas kleita. Savu jaunības dienu maksimālismu viņa pēc tam daudzreiz nožēlojusi un par to intervijās skaļi atzinusies.

Sāras Džesikas Pārkeres meitiņām jau pavasaris

gallery icon
25

2018. gadā runājot par vecāku lomu, Sāra to raksturoja kā “sāpīgu un uzmundrinošu”.

“Tu par bērniem nemitīgi uztraucies,” viņa atzinās intervijā “Girlboss Radio”. “Tas ir ļoti sāpinoši, un reizē arī uzmundrinoši. Taču šī ir patiešām interesanta pieredze, kādu izdzīvot šajā pasaulē.”

Sāra Džesika Pārkere tīnes gados un agrā jaunībā

gallery icon
9

“Vecāku loma nav domāta visiem,” norādījusi aktrise. “Nākas saskarties ar ļoti daudz grūtībām. Mēdz būt ļoti nogurdinoši, līdz spēku izsīkumam, jo tu to tik vien dari, kā ej aiz kāda un uzkop. Tu esi kā viena laba un vecmodīga sekretāre.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

“Viss, ko daru, ir organizēju cilvēku ikdienu, viņu nokļūšanu te un tur, un tā joprojām,” pajokojusi aktrise. “Taču es pati to vēlējos. Un tādā gadījumā, tu saskati, kā mazais cilvēks izaug par patiešām interesantu un pieklājīgu personību, kas spēj kaut ko sasniegt.”

Sāra Džesika Pārkere gadu gaitā

Sāra Džesika Pārkere gadu gaitā. 2015. gada 25. martā aktrise svinēja 50. dzimšanas dienu

gallery icon
60