Slavenības
2020. gada 26. oktobris, 11:11

Keitija Perija un Orlando Blūms ar meitu ievākušies kaimiņos Saseksas hercogiem

Jauns.lv

Jaunie vecāki dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms iegādājušies māju ekskluzīvajā Montesito rajonā Kalifornijā. Tagad viņi par kaimiņiem var saukt Saseskas hercogus, kuri šajā Santabarbaras piepilsētā glaunu savrupnamu par līdzīgu summu nopirka vasarā. Aplūkojam un novērtējam, kurai ģimenei māja skaistāka.

Keitijas Perijas un Orlando Blūma jaunā māja Montesito

gallery icon
26

Keitija Perija un Orlando Blūms jauno ģimenes māju Montesito iegādājušies par 14,2 miljoniem ASV dolāru. Tajā ir sešas guļamistabas un 12 vannasistabas. Kopējā zemes platība aizņem 3,6 hektārus. Pie mājas ir garāža četrām automašīnām, atsevišķs viesu namiņš, sporta laukums, peldbaseins un plaša brīvdabas teritorija.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon
11

No kalna pakājē esoša savrupnama paveras gleznaini skati uz Kluso okeānu.

“Fox Business” informē, ka šis ēku komplekss savulaik piederējis “Crysler” un Duracel” vadītājam Čārlzam Robertam Kidderam. Ēka uzcelta 1943. gadā, un to vēlāk renovējusi arhitekte Lūta Marija Rigsa.

Keitijai Perijai un Orlando Blūmam ar meitiņu Deiziju kaimiņos dzīvo ne tikai Saseksas hercogi Megana un Harijs ar dēlu Ārčiju, bet arī Ariana Grande, Opra Vinfrija, Drū Berimora un Elena Dedženeresa.

Opras Vinfrijas māja

Šī ir tikai viena no daudzajām TV personības Opras Vinfrijas mājām. Visdārgākais 90 miljonus vērtais īpašums atrodas Montesito Kalifornijā.

gallery icon
6

Atgādināsim, ka hercogiene Megana un princis Harijs savu pirmo māju ASV nopirka šovasar, par to samaksājot 14,6 miljonu ASV dolāru.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Harija un Meganas savrupmājā ir deviņas guļamistabas, 16 vannas istabas, spēļu zona, SPA komplekss, trenažieru zāle un kinoteātris. Teritorijā atrodas divi viesu nami, vīna pagrabs, tējas namiņš, tenisa korti un ietilpīga garāža.

Rajons, kur dzīvo Saseksi, tiek raksturots kā ļoti solīds, noslēgts un ar lielisku klimatu. Šeit atrodas divi nelieli tirdzniecības rajoni ar restorāniem un dārgiem veikaliem.

Megana Mārkla savas mājas pagalmā sniedz interviju sieviešu tiesību aizstāvei Glorijai Steinemai

gallery icon
11

Savu jauno māju Kalifornijā Megana Mārkla un princis Harijs iegādājušies kredītā no krievu baņķiera, miljardiera Sergeja Grišina.

Grišins māju nopircis pirms 11 gadiem par 25 miljoniem dolāru, bet 2018. gadā izlika pārdošanā par 34 miljoniem, taču pircēji neatradās un cena samazināta līdz 14,6 miljoniem dolāru.

Kā vēsta britu tabloīds "Daily Star", 54 gadus vecais miljardieris atzinies, ka ir zadzis naudu no igauņu bankām. Visdrīzāk, runa esot par naudas atmazgāšanu, vēsta "Postimees".