Slavenības
2020. gada 18. oktobris, 04:50

Akvelīna Līvmane iziet sabiedrībā ar mīļoto

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktrise un astroloģe Akvelīna Līvmane (69) pirmo reizi plašākā sabiedrībā izgājusi ar savu mīļoto vīrieti Andreju. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pagājušajā nedēļā pāris kopā apmeklēja seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrādi.

Seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde

2020. gada 6. oktobrī kinoteātrī "Splendid Palace" notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde.

gallery icon
166

Akvelīna līdz šim nekad nav afišējusi savas attiecības un, apmeklējot dažādus pasākumus, pārsvarā redzēta viena vai kopā ar kolēģiem. Bet šoreiz viņa ieradās kāda vīrieša pavadībā, kurš no aktrises neatkāpās ne soli. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns "aktrise, protams, labprātāk stāstīja par saviem šī rudens plāniem, taču nepārprotami ļāva nojaust, ka ir attiecībās ar līdzās esošo vīrieti.

“Šoruden apmeklēju dažādus pasākumus un skatos, ko dara mani kolēģi. Cenšos paspēt noskatīties visas izrādes, kuras ir Dailes teātrī. Sestdienās, svētdienās dodos ekskursijās pa Latviju. Braucu ar ceļojumu biroju. Šīs ekskursijas ir ļoti vērtīgas, jo redzu tik interesantas vietas, interesantus cilvēkus,” pastāsta aktrise.

Līvmane sarunas laikā neslēpj, ka vīrietis, ar kuru ieradusies uz pirmizrādi, ir viņas mīļotais, bet ekskursijās mēdz doties arī bez viņa: “Viņam vasara ir darba režīmā, un tad es braucu viena, jo man taču ir brīvs. Agrāk braucām uz Itāliju vai Spāniju, bet šis gads koronavīrusa dēļ ir citādāks.” Aktrise arī atklāj, kā iesākusi doties ekskursijās. “Pirms pāris gadiem apjautu, ka man vajag kaut kādus jaunus iespaidus – dzīvu bildi, dzīvus cilvēkus –, jo sapratu, ka ar televīzijas skatīšanos un grāmatu lasīšanu ir par maz. Un tagad, dodoties šādos izbraucienos, es tik daudz ieraugu… Cik daudz uzņēmīgu cilvēku, cik daudz neatklātu vietu ir tepat, Latvijā,” priecājas aktrise.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!