foto: Ekrānuzņēmums
"Lauku sētā" tiek izveidotas divas komandas - Spēks pret Daili
TV
2020. gada 16. oktobris, 18:33

"Lauku sētā" tiek izveidotas divas komandas - Spēks pret Daili

Jauns.lv

Piektdien, 16. oktobrī, kanālā TV6 pulksten 21 realitātes šovā “Lauku sēta” dalībniekus sagaida jauni pavērsieni! Dalībnieki tiks sadalīti grupās, kas mērosies spēkiem viena pret otru – Spēks pret Daili.

Spriedze dalībnieku starpā arvien pieaug, un uzdevumi kļūst sarežģītāki. Šajā nedēļā dalībnieku koalīcijas tiek sajauktas divās grupās - Spēks un Daile. Dalībnieku komandas tiek veidotas gan pēc pašu ieskatiem, gan pēc saimnieku novērojumiem. Spēka komandai lielais uzdevums ir pagraba virsmas noņemšana, bet Dailes komandai - saimniecības ēkas iztīrīšana.

Ieskats "Lauku sētas" septītās sezonas trešajā raidījumā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" septītās sezonas trešajā raidījumā.

gallery icon
32

Par šīs nedēļas pavāru kļūs Dana. Tā kā pēc pagājušās nedēļas Guntars virtuvi ir atstājis nekārtīgu, pirmais darbs ir to savest kārtībā. Danai virtuvē sokas raibi, pie darbiem viņai nav laika pieslēgties, un daži komandas biedri par to pat dusmojas. Lai arī tikai vēlu vakarā, bet dalībnieki tiek pie kārtīgām karbonādēm.

Lai gan daļa dalībnieku cerējuši, ka Daile stādīs puķes, izrādās, ka komandas darbs nav vien smukumlietas. Abas komandas strādā vaigu sviedros, lai darbus pagūtu izdarīt laikā. Puiši no Spēka komandas darbojas visu nakti, un nogurums ir manāms.

Spēka komanda strādā mazākumā - Jurčiks nozūd. Kā izrādās, viņš guļ saldā miedziņā, kamēr pārējie no viņa komandas smagi strādā un nav gulējuši pat vairāk kā diennakti.

Spēka komanda nolemj izslēgt Jurčiku no savas komandas un turpināt strādāt bez viņa dalības.

Tikmēr Jānis Rāzna pieņēmis lēmumu, ka viena komanda būs čaklie, otra komanda - sliņķi. Un no sliņķu komandas viens dalībnieks sēdīsies uz sliņķu sola. Lai nenokļūtu uz sliņķu sola,  Jurim būs jāatrod veidi, kā atlīdzināt saimniekiem.

No Dailes komandas Mārtiņš ar Kasparu dodas palīgā Spēka komandai, neskatoties uz konkurenci, savukārt Sintija sevi pierāda kā lielisku līderi. Saimnieks darbu pieņem tikai Dailes komandai. Bet kas ir lieliskais lopu četrinieks? To varēs uzzināt izbalsošanā!

Skaties “Lauku sētu” piektdienās plkst 21.00 kanālā TV6 un sev ērtā vietā un laikā nākotnes paaudzes televīzijā Go3!