Slavenības
2020. gada 15. oktobris, 13:55

Keitijas Perijas fani pārsteigti par Orlando Blūma bijušās sievas komentāru dziedātājai

Jauns.lv

Modele Miranda Kera pierādījusi, ka viņa ar Keitiju Periju un savu bijušo vīru Orlando Blūmu ir viena liela, saliedēta un draudzīga ģimene. Viņa apgalvo, ka “mīl” sava bijušā dzīvesbiedra līgavu.

Dziedātāja Keitija Perija savā “Instagram” kontā padalījusies ar virkni fotogrāfiju, kurās redzama melnbaltā tērpā, kādā pirmdien devusies uz talantu konkursa “American Idol” ierakstu. Keitija ir viena no populārā izklaides šova žūrijas pārstāvēm.

Pie fotogrāfijām komentāru atstājusi arī Keitijas līgavaiņa aktiera Orlando Blūma šķirtā sieva un dēla Flinna māmiņa modele Miranda Kera. “Ak-mans-dievs, tu esi satriecoša! Mīlu tevi!” Fani neskopojās ar komplimentiem un pauda savu sajūsmu par to, cik draudzīgas un harmoniskas attiecības izdevies izveidot Orlando bijušajai sievai un tagadējai dzīvesbiedrei.

foto: Instagram

“Jūs abas esat fantastiskas sievietes,” rakstīja kāda fane. “Tas ir tik atsvaidzinoši brīnišķīgi.”

foto: Instagram, Vida Press
Keitija Perija un Miranda Kera ir labas draudzenes.

“Sievietes atbalsta sievietes, burvīgi to redzēt,” jūsminājās kāda cita.

Miranda agrāk bija precējusies ar Keitijas līgavaini, bet viņu laulība šķirta 2013. gadā. Mirandai un Orlando ir deviņus gadus vecs dēls Flinns.

Miranda Kera un Evans Špīgels kāzu dienā

Austrāliešu modele Miranda Kera kāzu dienai ar „Snapchat” dibinātāju miljardieri Evanu Špīgelu izvelējusies modes nama „Dior” darinātu līgavas kleitu.

gallery icon
3

Keitija un Orlando sāka satikties 2016. gadā un gadu vēlāk pašķīrās. 2018. gadā pāris attiecības atkal atjaunoja.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon
11

2019. gadā Blūms bildināja Periju un šā gada 26. augustā pasaulē nāca viņu pirmais kopīgais bērns – meitiņa Deizija.

Orlando Blūms un Miranda Kerra

gallery icon
23

Orlando nesen apjūsmojis savas meitas izskatu un atzinis, ka mazā līdzinoties viņiem abiem: viņai esot vaibsti no tēta un lielās zilās acis no mammas.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14

Aktieris pastāstījis, ka viņš mazajai jau skaitot budistu mantras, ar kurām pats sākot katru rītu pēc pamošanās.

Orlando Blūms pastaigā ar dēlu Flinnu un suni

gallery icon
27

“Es ienāku viņas istabā, viņa sadzird manu balsi, un tas viņu nomierina. Tad es viņu paņemu rokās un skandinu mantru viņai ausī, kas ir diezgan mīlīgi.”

Keitija Perija izskatījās satriecoši, atgriežoties darbā “American Idol” žūrijā tikai sešas nedēļas pēc meitas laišanas pasaulē.

Keitija Perija un Orlando Blūms pirmajās kopīgajās brīvdienās Havaju salās

Baumas, ka dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms varētu būt pāris, parādījās 2016. gada janvārī, kad abi manīti flirtējam ...

gallery icon
20

Dziedātāja, kura saviem faniem atklājusi daudz nianšu par savu kā jaunās māmiņas dzīvi, šajās dienās ļoti strikti ievēro visus sociālās distancēšanās noteikumus, tāpat kā viņas kolēģi Laionels Ričijs, Raiens Sīkrests un Lūks Braiens.

Darbs pie šova jaunās sezonas sācies pirmdien.

Keitijas Perijas uzstāšanās šovā „Saturday Night Live”

Par nepārspētu vakara zvaigzni kļuva ērmīgi dejojošais puisis ar mugursomu, ko dziedātāja Keitija Perija bija uzaicinājusi uzstāties līdz ar viņu ...

gallery icon
5