Slavenības
2020. gada 13. oktobris, 08:59

Robina Viljamsa dēls Pasaules garīgās veselības dienu atzīmē, tajā apprecoties

Jauns.lv

Aktiera Robina Viljamsa (1951-2014) dēls Zaks savu līgavu Olīviju Džūnu apprecējis Pasaules garīgās veselīgas dienā. Kā zināms, viņa tēvs, kurš smīdināja miljoniem cilvēku visā pasaulē ar savām komiķa dotībām, dzīves laikā cieta no depresijas.

foto: ©HBO/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/ Vida Press
Robina Viljamsa vecākais dēls Zaks.

Slavenību žurnāls “People” informē, ka aktiera Robina Viljamsa vecākais dēls Zaks salaulājies intīmā ceremonijā, kuru klātienē vērojuši vien abu tuvākie draugi un ģimenes.

Par priecīgo notikumu Zaks, kurš ir garīgās veselības aktīvists un kompānijas “Prepare Your Mind” līdzdibinātājs,  pats pastāstījis savā “Twitter” kontā: “Man šodien bija liels prieks apprecēt savu labāko draudzeni Olīviju Džūnu!”

“Viss bija brīnišķīgi, un mēs nebūtu varējuši izvēlēties labāku dienu laulībām.”

Jaunais vīrs savu vēstījumu papildinājis ar mirkļbirku “Pasaules garīgās veselības diena” (#WorldMentalHealthDay).

Robins Viljamss (1951-2014) dzīvē un uz ekrāniem

gallery icon

Olīvija savā blogā ierakstījusi sekojošu vēstījumu: “Šodien apprecēju savu labāko draugu un savas dzīves mīlestību.”

“Zak Viljams, tu jau biji vienots ar mani uz mūžu, un tagad tas ir oficiāli.”

Interesanti fakti, ko nezinājām par Robinu Viljamsu

gallery icon

Zaks atzinis, ka abi ar Olīviju apzināti izvēlējušies 10. oktobri kā savu kāzu datumu, kā arī sarīkojuši no vīrusa pēc iespējas drošāku ceremoniju ārpus telpām.

Žurnālam “People” jaunais vīrs norādījis: “Plānošanas process bija īsts izaicinājums, bet ir forši redzēt, cik droši varam justies, tajā pašā laikā kopā izbaudot svētku pasākumu.”

Aizvadītā gada maijā pāris kļuva par vecākiem savam kopīgajam dēliņam Maklorinam “Mikijam” Klementam Viljamsam. Vārds dots par godu slavenajam vectēvam Robinam, kura otrais vārds bija Maklorins.

Zaks jau agrāk intervijās izteicies, cik ļoti viņam patīk tēva loma un cik gandarīts ir, ka izdevies nodibināt pašam savu ģimeni.

“Man patīk no rītiem pamosties kopā ar savu dēlu un gatavot viņam brokastis. Man patīk, ka man ir dota šī iespēja parādīt viņam visu pirmo reizi.”

“Ar nepacietību ilgojos veidot šo dzīvi, kuru vienmēr esmu vēlējies, un gribu augt tajā kopā.”

Zaks (pilnā vārdā Zaharijs Pims Viljamss) pasaulē nācis Robina Viljamsa pirmajā laulībā ar Valēriju Velardi. Pāris iepazinās 1976. gadā, kad Viljamss strādāja kā bārmenis tavernā Sanfrancisko. Abi apprecējās 1978. gadā. Dēls Zaks piedzima 1983. gadā. Viljamss un Velardi izšķīrās 1988. gadā.

Aktierim Robinam Viljamsam piederējusī „Villa Sorriso” jeb „Smaidu māja”

Par „Smaidu māju” dēvēto villu aktieris Robins Viljamss (1951-2014) uzcēla pirms desmit gadiem. 2012. gadā viņš vēlējās to pārdot par ...

gallery icon

1989. gadā Viljamss apprecēja sava dēla auklīti Māršu Garsesu. Lai gan savulaik klīda runas, ka viņas dēļ izjukusi pirmā laulība, Velardi 2018. gadā izdotajā dokumentālā filmā norāda, ka Viljamss šīs attiecības uzsācis pēc tam, kad abi jau bija šķīrušies. Kāzu dienā aktiera otrā sieva jau bija sestajā gaidību mēnesī un tajā pašā gadā pasaulē nāca meita Zelda Reja Viljamsa. 1991. gadā pasaulē nāca dēls Kodijs Alans Viljamss.

foto: Berliner Studio/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Robins Viljamss ar otro sievu Māršu Garsesu un jaunākajiem bērniem Zeldu un Kodiju 1998. gadā.

2008. gadā Garsesa iesniedza laulības šķiršanas prasību, pamatojoties uz nesamierināmām atšķirībām. Laulība oficiāli šķirta 2010. gadā.

2011. gadā aktieris apprecējās trešo reizi, par sievu apņemot grafisko dizaineri Sūzenu Šneideri.

Zaka un Olīvijas dēls Maklorins ir aktiera pirmais mazbērns.

Viņa jaunākais dēls Kodijs savu līgavu apprecēja aizvadīta gada 21. jūlijā, kas būtu Robina Viljamsa 68. dzimšanas diena.