Slavenības
2020. gada 13. oktobris, 05:45

Evelīna Pārkere pārsteidz ar vizuālo tēlu un izziņo varenus jaunumus

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Viena no Latvijā zināmākajām influencerēm Evelīna Pārkere (20) pārsteidz ar jaunu vizuālo tēlu un gatavojas atklāt meiteņu sarunas, kādas Latvijā vēl neesot bijušas, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde

2020. gada 6. oktobrī kinoteātrī "Splendid Palace" notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde.

gallery icon
166

“Ja tikai jūs zinātu, cik ļoti man pietrūka pasākumu! Cilvēki, sabiedrība, čalas un smiekli. Es biju jau tik ļoti pieradusi pie tā sauktās “jaunās pasaules”, ka aizmirsu, cik ļoti man šis viss patīk,” apmeklējot "Tet" jaunā seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrādi kinoteātrī "Splendid Palace", žurnālam "Kas Jauns" atklāti stāstījusi Evelīna.

Uz pasākumu viņa bija ieradusies kopā ar mammu Dinu.

foto: Mārtiņš Ziders
Uz pasākumu Evelīna bija ieradusies kopā ar mammu Dinu.

“Mamma ir izlasījusi Leldes Kovaļovas romānu, pēc kā tapusi filma. Viņai grāmata ļoti patika, tāpēc, uzzinot, ka iešu uz pirmizrādi, gribēja nākt līdzi. Nav tā, ka bieži ar mammu sanācis pabūt šādos pasākumos,” pauda Evelīna, pēc pirmo divu sēriju noskatīšanās slavējot kriminālseriālu kā vienu no kvalitatīvākajiem un aizraujošākiem projektiem, kāds Latvijā šajā žanrā tapis. Lai nezaudētu intrigu, Evelīna pat piekodinājusi mammu neatklāt viņai romāna notikumus.

Tos, kas jaunietei neseko soctīklos, viņa pārsteidza ar vizuālām pārmaiņām – rudi blondie mati, kas bijusi teju Evelīnas vizītkarte, pavasarī ieguva rozā toni, bet nu ir violeti. “Jā, saprotu, ka mani tagad daudz vieglāk pamanīt. Vakar stāvu uz ielas, apstājas mašīna un no tās atskan – ā, Evelīn, tā tu? Tagad man matu dēļ tiek pievērsta divreiz lielāka uzmanība,” pamanījusi influencere.

foto: Mārtiņš Ziders
Evelīna Pārkere.

Televīzijas skatītāju redzeslokā Pārkere ienāca pirms gandrīz diviem gadiem kā seriāla "Viss pa jaunam!" Alises lomas atveidotāja. Lai arī meitene bija izteikusies, ka spēku izmēģināšana aktrises darbā ir viņas sapņu piepildījums, un iejušanās lomā viņai sanāca lieliski, "Viss pa jaunam!" trešajā sezonā Alise pēkšņi pazuda. Darba pārtraukšanu seriālā Evelīna skaidro ar lielu mācību slodzi augstskolā. “Biju otrajā kursā, paralēli bija vēl daudz citu projektu, netiku vairs galā ar visu,” sarunā ar "Kas Jauns" stāsta Evelīna.

View this post on Instagram

🖤🖤🖤

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

“Seriālā bija saspringts grafiks, kas tika pielāgots tam, kā tiek aktieri no teātriem, un pielāgoties vēl maniem plāniem kļuva neiespējami. Beigās man bija ļoti daudz kavējumu Universitātē, kas iespaidoja arī sekmes, tāpēc nācās aiziet. Bet ne tāpēc, ka man nepatika filmēties, projekts man ļoti patika,” Alises pazušanu skaidro Evelīna, kas nu veiksmīgi augstskolā tikusi līdz trešajam – pēdējam – kursam.

Stāstot par to, kas jauns bez mācībām, Pārkere atklāj, ka šovasar nofilmējusies režisora Māra Martinsona spēlfilmā "Saki jā!" un pēc pāris nedēļām “vērs vaļā” savu jauno podkāstu "Meiteņu tualete", ko vadīs kopā ar labāko draudzeni Lotu Ulmani. Izrādās, mūsdienās tualetei meiteņu pasaulē esot īpaša nozīme, jo tur notiekot būtiskākās tikšanās un sarunas. “Runāsim par visu, ko vien var apspriest meitenes tualetē ballītes laikā. Latvijā nav tāda izteikta meiteņu podkāsta, vēlamies ienākt tirgū ar savu “odziņu”,” atklāj Evelīna.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!