Ieskats šova "Balss maskā" piektajā raidījumā

TV šova "Balss maskā" pirmās sezonas piektais raidījums.

gallery icon
38
TV
2020. gada 12. oktobris, 09:30

Šovā “Balss maskā” atmaskots tiek Aleksandrs Samoilovs

Jauns.lv

Svētdien, 11. oktobrī, kanāla TV3 noslēpumainākajā un savdabīgākajā muzikālajā šovā “Balss maskā” pirmo reizi uz vienas skatuves kāpa astoņas maskas - Lelle, Lutausis, Zieds, Mākonis, Zvirbulis, Rīga, Diskopele un Nelabais. Vakara garumā uz skatuves izskanēja enerģiskas dziesmas, kuras dalībnieki klausās sportojot. Šoreiz detektīvi nolēma atmaskot Ziedu, zem kura slēpās pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Zem sarkanās magones jeb cēlā zieda maskas slēpās izcilais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, kurš izpildīja rokenrola veterāna Čaka Berija dziesmu “Go, Johnny, Go!”. Detektīve Samanta Tīna minēja, ka zem Zieda maskas slēpjas modes dizaineris Aleksandrs Pavlovs, Baiba Sipeniece-Gavare nosliecās par labu diriģentam Intam Teterovskim, savukārt Krivenchy atdeva balsi par Kārli Kazāku. Ar savu minējumu bija nekļūdīgs Jānis Šipkēvics, kurš jau pēc otrā priekšnesuma bija pārliecināts, ka zem tā slēpjas izcilais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs: “Mazas nianses spēlē lielu lomu – ir maksimāli darīts, lai vedinātu mūs prom, bet burtiski pēc dažām zilbēm man atmiņā atausa mūsu saruna, pēc kuras tevi atpazinu. Aleksandram ir neaizmirstams balss tembrs un neatkārtojams runas veids, tas pavediens ienāca tā kā zvaniņš, un es no tā netiku prom.”

Pēc atmaskošanas Aleksandrs atklāja, ka, lai arī bērnībā bijis kautrīgs dejotājs, tagad viņš aizraujas ar salsu. Viens no pavedieniem, kas samulsināja detektīvus, bija fakts, ka Zieds ir saistīts ar banku. Tā izrādījās taisnība, jo Aleksandrs ir absolvējis Banku augstskolu, kā arī viņa pirmā darba vieta bija bankā.

Aleksandram dalība šovā ir bijusi īsts piedzīvojums: “Man ļoti patika piedalīties šovā, manā dzīvē tas ir kaut kas pilnīgi jauns! Man patīk izaicinājumi, un, kad man piedāvāja piedalīties, uzreiz teicu jā, un tikai pēc tam noskaidroju detaļas."

Jau nākamajā raidījumā uz šova skatuves varēs redzēt septiņas maskas, kuras izpildīs dziesmas, kuras dalībnieki klausās no rīta, lai uzlabotu garastāvokli! Skaties šovu “Balss maskā” svētdienās plkst. 20.20 kanālā TV3 un izklaides platformā Go3.