foto: Ekrānuzņēmums
Covid-19 dēļ aptur "Juras laikmeta parka" jaunās filmas uzņemšanu
Filmas uzņemšanas grupā ir bijuši vairāki pozitīvi koronavīrusa testu rezultāti.
Kino
2020. gada 8. oktobris, 14:37

Covid-19 dēļ aptur "Juras laikmeta parka" jaunās filmas uzņemšanu

Jauns.lv / LETA

Holivudas kinosāgas "Juras laikmeta parks" jaunākās filmas uzņemšana apturēta, jo vairākiem cilvēkiem uzņemšanas laukumā konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu, paziņojis režisors Kolins Trevorovs.

"Pamodos ar ziņu, ka mums filmas "Jurassic World: Dominion" uzņemšanas grupā ir bijuši vairāki pozitīvi koronavīrusa testu rezultāti. Visu testi vēlāk bija negatīvi, bet, ievērojot mūsu drošības protokolus, mēs ieturēsim divu nedēļu pauzi. Atgriezīsimies drīz," tviterī skaidroja režisors.

Viņš arī publicējis attēlu, kurā redzams dinozaurs ar sejas masku.

foto: Ekrānuzņēmums
Filmas uzņemšanas grupā ir bijuši vairāki pozitīvi koronavīrusa testu rezultāti.

Tuvākas detaļas par to, kas bija inficētie cilvēki, režisors nesniedza.

Aktrise Braisa Dalasa-Hovarde pateicās režisoram un viņa komandai, ka veselībai un drošībai tiek piešķirta augstākā prioritāte.

Dienu iepriekš Trevorovs bija paziņojis, ka filmas iznākšana uz ekrāniem tiek atlikta uz 2022.gada jūniju - gadu vēlāk, nekā sākotnēji cerēts.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ kino ražošana Holivudā martā tika pilnībā apturēta. Pēdējo nedēļu laikā, ievērojot piesardzības pasākumus un sociālās distancēšanās noteikumus, darbs pie daudziem projektiem tika atsākts.

Jaunākajā "Juras laikmeta parka" filmā galvenajās lomās atkal būs redzami Kriss Prats un Hovarde.

Lomas jaunajā lentē būs arī kino sāgas 1993.gada pirmās filmas zvaigznēm Semam Nīlam, Lorai Dernai un Džefam Goldblūmam.