Ieskats šova "Balss maskā" ceturtajā raidījumā

TV šova "Balss maskā" pirmās sezonas ceturtais raidījums.

gallery icon
TV
2020. gada 5. oktobris, 08:12

Šovā "Balss maskā" atmaskota Ilze Jaunalksne-Rēdere

Jauns.lv

Svētdien, 4. oktobrī, kanāla TV3 noslēpumainākajā un savdabīgākajā muzikālajā šovā “Balss maskā” skatītājiem bija iespēja tuvāk iepazīt piecus šova dalībniekus – Aci, Lutausi, Ziedu, Mākoni un Lelli, kuri izpildīja dziesmas, kas saistās ar viņu bērnību vai tīņu gadiem. Raidījumā šova detektīvi atmaskoja visu redzošo Aci jeb “Nekā 9ersonīga” žurnālisti Ilzi Jaunalksni-Rēderi.

Vakara noslēgumā šova detektīvi lēma, ka tiks atmaskota visu redzošā Acs, kura izpildīja grupas "Zodiaks" dziesmu “Manas mīļākās puķes”. Detektīvi atzinīgi novērtēja Acs priekšnesumu, īpaši saviļņojot Jāni Šipkēvicu, kurš atzina, ka izpildījums ir ļoti tuvu oriģinālam, ko izpildīja dziedātāja Maija Lūsēna.

Jau otro reizi Masku atmasko tieši detektīve Samanta Tīna – kā pirmo viņa atmaskoja Aunu  jeb grupas “DAGAMBA” čellistu Valteru Pūci, taču šoreiz Samantas analītiskās spējas ļāva atklāt, ka zem Acs maskas slēpās žurnāliste Ilze Jaunalksne-Rēdere. Ilze atzina, ka Samanta savos minējumos ir bijusi ļoti precīza: “Jaunajam ģenerālprokuroram vajadzētu uzaicināt Samantu Tīnu uz kādu ārštata vietu. Es nezinu, vai tie ir gēni, bet visi komplimenti jums – jūs bijāt precīza!”.

Dalība muzikālā šovā Ilzei nav nejauša - viņai ir muzikālā pamatizglītība, bērnībā viņa ir dziedājusi ansamblī “Dzeguzīte”, bet tagad ir redzama starp klausītājiem džeza koncertos.

Ilze stāsta, ka arī dziesmai bija simboliska nozīme: “Mēs tādas divas pusaudžu meitenes tikām uzaicinātas uz "Zodiaka" vasaras festivālu par bekvokālistēm. Mēs abas dziedājām un varējām tikt tikai līdz piedziedājumam. Tad nu tagad man bija iespēja izdziedāt manu bērnības sapni līdz pašām beigām.”

Jautājot, kā bija uzstāties Maskā, Ilze stāsta, ka “sajūtas ir brīnišķīgas, piedzīvojums neaprakstāms, bet, ja man 10 kilogramu uz galvas būtu jānotur vēl vairākas ieraksta sesijas, nekas nelīdzinās tam, jo mēģināt pārvietoties brīvā kustībā, kad tu redzi šķirbiņā tikai kaut ko ļoti aptuvenu, kur varētu būt gaisma, un turēt uz pleciem un galvas 10 kilogramus, ir diezgan grūti, es teiktu, ka tas līdzinās kaut kam līdzīgam kā vēlēšanu maratons, kas ir aptuveni tādu pašu enerģiju prasošs."

Jau nākamajā raidījumā uz šova skatuves satiksi visas astoņas Maskas, kuras izpildīs dziesmas, kas tās uztur mundras, nodarbojoties ar sportu! Skaties šovu “Balss maskā” svētdienās plkst. 20.00 kanālā TV3 un izklaides platformā Go3!

TV šova "Balss maskā" dalībnieki

TV šova "Balss maskā" dalībnieki.

gallery icon