Slavenības
2020. gada 3. oktobris, 04:08

Inga Grencberga neuzskata Karīnu Račko par konkurenti

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā nedēļā savu jaunāko erotisko veikumu – romānu "Netīrā" – prezentēja rakstniece Karīna Račko. Sveikt viņu bija ieradusies režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva mārketinga un komunikācijas speciāliste Inga Grencberga, kas arī pati jau ir laidusi klajā vienu grāmatu – "Sestā sieva".

Kad Dž. Dž. Džilindžera sieva un jaunā rakstniece Grencberga izdeva savu grāmatu, tās atvēršanas svētkus apmeklēja arī erotisko bestselleru autore Karīna Račko. Tagad Inga savu kolēģi aplaimojusi ar atbildes vizīti – "Netīrās" prezentācijā sveica Račko ar melnām rozēm.

Erotisko romānu autore Karīna Račko prezentē jaunāko grāmatu

gallery icon
99

Inga žurnālam "Kas Jauns "pastāstīja, par ko apskauž populāro erotisko romānu autori. “Viņa ieraudzīja Latvijā brīvu nišu, sajuta un izmantoja savu iespēju. Apbrīnoju viņas darbaspējas. Trīs gados piecas grāmatas! Par tām darbaspējām – tur man bišķiņ ir skaudība. Viņa ir baigais malacis,” saka Inga un piebilst: “Es nevienā brīdī Karīnu neesmu uzskatījusi par savu konkurenti un ceru, ka arī viņa mani ne.”

“Es pat gribētu ar citām jaunajām rakstniecēm izveidot jauno rakstnieču klubiņu, jo uzskatu, ka mēs nekonkurējam, bet cita citu papildinām,” nosaka Grencberga. “Mana un Karīnas grāmatas taču ir ļoti dažādas. Kopīgais – abās ir rakstīts par seksu, kas aizvien Latvijā kaut kādā ziņā ir tabu,” paskaidro jaunā rakstniece, kas pati jau briest darbam pie savas otrās grāmatas. “Esmu iesākusi rakstīt jaunu darbu, bet sapratu, ka man tomēr gribas izbaudīt vēl šo laiku – pēc pirmās grāmatas iznākšanas. Gribas izbaudīt atsauksmes, labo un slikto. Tāpat ir ļoti daudz jāstrādā manā pamatdarbā, un es nevēlos neko darīt tā – pa pusītei,” paskaidro Grencberga.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!