Slavenības
2020. gada 16. septembris, 06:33

Kāzu nebūs? Dženiferu Lopesu nokaitinājusi līgavaiņa bezdarbība

Jauns.lv

Latino dīva Dženifera Lopesa (51) pieprasa, lai viņas līgavainis bijušais beisbolists Alekss Rodrigess (45) steidzami kļūtu tikpat čakls un darbu mīlošs, kā viņa. Viņu ļoti nokaitinājusi mīļotā nekā nedarīšana.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon

Aizvadītā gada martā Alekss Rodrigess savai izredzētajai uzdeva pašu svarīgāko jautājumu un dziedātāja Dženifera Lopesa atbildēja viņam ar jāvārdu. Pagājis jau pusotrs gads, bet kāzas aizvien nav nosvinētas.

Dženifera Lopesa filmā “Kāzu rīkotāja”

gallery icon

Pāris nepārtraukti atceļ svinību plānus, un fani jau sāk raizēties – vai dziedātāja un bijusi sporta zvaigzne vispār plāno vēl precēties?

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon

Ņemot vērā beidzamos jaunumus, ko publicējis žurnāls “National Enquirer”, šīs aizdomas nav bez iemesla. Balstoties uz kāda paziņas teikto, izdevumā apgalvots, ka Dženiferu kaitina tas, ka Alekss pret darbu neizturas tikpat atbildīgi kā viņa.

Kādreiz viņš bija beisbola zvaigzne, bet tagad vēro pie okeāna laikapstākļus, nodarbina sevi ar maziem darbiņiem un dzīvo no ietaupījumiem.

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon

Vārdā nenosauktais ziņu pienesējs žurnālam “National Enquirer” izteicies: “Dženifera vēlas, lai Alekss beidzot izietu no mājām un iekārtotos darbā.”

Dženifera Lopesa svin savu 50. dzimšanas dienu

gallery icon

“Alekss te iesāk vienu darbu, te otru, bet tā arī nav atradis jaunu dedzīgu aizraušanos, kas varētu viņam aizstāt beisbola spēli.”

Dženifera Lopesa " Versace" skatē Milānas modes nedēļā pavasaris/vasara 2020

gallery icon

Pati Dženifera Lopesa ir nenogurdināma un apveltīta ar ārkārtīgi lielām darba spējām, viņu iedvesmo kā mūzika, tā aktierspēle. Turpretī Rodrigesam nav nopietnu aizraušanos, pat pret sportu viņš tagad ir palicis vienaldzīgs. Lopesa mēģināja viņu iedrošināt kļūt par komandas “New York Mets” īpašnieku, taču šī iespēja Aleksu tā arī neieinteresēja.

Gadiem pār viņu nav varas: Dženifera Lopesa un viņas perfektais augums

gallery icon

Dženifera Lopesa uzstājas 2019. gada "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā

Dženifera Lopesa uzstājas 2019. gada "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon