Slavenības
2020. gada 15. septembris, 11:11

Divus gadus pēc izbeigtā strīda Teilore Svifta nosūta ar rokām darinātu sedziņu Keitijas Perijas jaundzimušajai meitiņai

Jauns.lv

Dziedātājas Ketija Perija un Teilore Svifta pēc ieilgušā strīda izlīga jau pirms diviem gadiem. Tagad jaunā māmiņa Keitija Perija savā “Instagram” kontā parādījusi, kādu piemīlīgu un pārdomātu dāvanu viņai ar meitas piedzimšanu atsūtījusi Svifta.

Keitija Perija “Instagram” publiskojusi fotogrāfiju ar persiku rozā satīna sedziņu, kurai stūrī izšūts ziediņš un uzraksts “Baby Bloom”.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon

Dāvanai Teilore klāt pievienojusi ar roku rakstītu zīmīti “Keitijai, Orlando un mazajai”.

Keitija par dāvanu publiski patiekusies šādiem vārdiem: “Deizijas jaunkundze dievina savu izšūto sedziņu no Teilores Sviftas jaunkundzes. Ceru, ka tā būs tik mīļa, ka viņa gadiem ilgi nēsās līdzi, kamēr tā kļūs par neatpazīstamu skrandiņu viņas, kā tīnes, kabatā.”

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon

Keitija arī atzīmējusi kā lokācijas vietu “Steam Folklore”, mudinot savus fanus iegādāties Teilores jaunāko albumu, ko kolēģe ierakstījusi, esot karantīnā.

Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms savu pirmo kopīgo atvasi pasaulē sagaidīja šā gada 26. augustā.

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda romantiku Eda Šīrana koncertā

Keitija Perija un Orlando Blūms roku rokā apmeklējuši Eda Šīrana koncertu Losandželosā. Aculiecinieki apgalvo, ka pāris pavadījis daudz laika viens ...

gallery icon

“Mēs zinām, ka esam veiksminieki, jo ne visiem ir tik mierīga dzemdību pieredze kā mums,” par meitiņas nākšanu pasaulē “Instagram” blogā vēstīja dziedātāja.

Ierakstam dziedātāja pievienojusi melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzams, kā abi jaunie vecāki tur mazulīša roku. Tāpat nepamanīta nebija palikusi margrietiņa, kurai Perijas dzīvē ir liela nozīme. Pērn Valentīndienā Orlando bildināja Periju ar margrietiņas gredzenu.

Šogad martā dziesmas “Never Worn White” videoklipā mūziķe paziņoja, ka ir mātes cerībās. Grūtniecības laikā dziedātāja vairākkārt bija manāma tērpusies kleitās ar margrietiņu zīmējumiem. Meitenītei dots vārds Deizija, kas tulkojumā no angļu valodas apzīmē margrietiņu.

Gada sākumā Hovarda Sterna sarunu šovā Keitija pastāstīja, kāpēc abas ar Teilori izbeigušas savu ieilgušo kašķi un izlīgušas. Keitija apliecinājusi, ka vēlējusies “aprakt kaujas cirvi” un izlīgt, lai  būtu labs piemērs jaunām meitenēm.

Iepriekš abas ar Sviftu ķildojušās vairāku gadu garumā, līdz 2018. gadā visbeidzot izlīgušas mieru.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Teilore Svifta un Keitija Perija.

Teilore iepriekš izteikusies, ka abas ar Keitiju visās nesaskaņās, kas sākās 2014. gadā, esot vainojušas savas zodiaka zīmes. Skandāls savulaik aizsākās, kad Teilore apsūdzēja Keitiju par to, ka viņa it kā esot aizvīlusi trīs no viņas fona dejotājām.