foto: AFP/Scanpix
Holivudas zvaigzne Boldvins 62 gadu vecumā kļuvis par tēvu piektajam bērnam; sieva atrāda drosmīgus foto
Boldvinu pāris.
Slavenības
2020. gada 15. septembris, 06:34

Holivudas zvaigzne Boldvins 62 gadu vecumā kļuvis par tēvu piektajam bērnam; sieva atrāda drosmīgus foto

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā, 8. septembrī, Holivudas zvaigzne Aleks Boldvins (62) kļuvis par tēvu piektajam bērnam. Jaundzimušais dēliņš nosaukts par Eduardo Lūkasu.

Par lielo notikumu sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja Boldvina sieva Hilarija (36), rakstot: "Aizvadītajā naktī mums piedzima bērniņš. Viņš ir prefekts un nevarētu būt laimīgāks."

Vien trīs dienas pēc bērniņa nākšanas pasaulē Hilarija "Instagram" publicējusi arī gana drosmīgu fotogrāfiju.

“3,5 dienas un mēs jau esam multitāskinga čempioni,” Hilarija komentē pašportretu, kurā redzams, ka viņa vienlaikus ar krūti baro mazuli, tīra zobus un uzņem fotogrāfiju.

Iepriekš Hilarija arī publicēja fotogrāfiju, kurā bija redzama visa ģimene dienā, kad viņa ar Eduardo pārradās no slimnīcas. 

"Divi noguruši vecāki, visi Bolvini kopā, sirds laimīga," fotogrāfiju komentēja piecu bērnu māte. Ņemot vērā, ka fotogrāfija publicēta 11. septembrī, viņa arī atklāj, ka runājusi ar bērniem par šīs dienas notikumiem, kas norisinājās pirms vairākiem gadiem. "Mēs atceramies, sērojam, godājam. Kā māte varu tikai domāt par to, kā izaudzināt bērnus, lai padarītu šom planētu mierīgāku un drošāku."

Atgādinām, ka 2001. gadā četras teroristu pašnāvnieku grupas -kopumā 19 Al-Qaeda teroristi, nolaupīja četras pasažieru lidmašīnas un izmantoja tās kā ieroci pret civiliem un militāriem objektiem ASV. Divas no lidmašīnām ar aptuveni 18 minūšu intervālu ietriecās Pasaules tirdzniecības centra dvīņu torņos, Ņujorkā, kas drīz pēc trieciena sabruka. Bojā gāja 2606 cilvēki.

Neskatoties uz 26 gadu starpību, 2011. gadā Hilarija un Aleks uzsāka romantiskas attiecības un jau pēc gada apprecējās. Laulībā piedzimuši pieci bērni. 

Aleks Boldvins ar draudzeni ļaujas kaislei Romas ielās

gallery icon
25